Diyet yapmaya yapmaya unuttum ne yenir ne içilir sjddk
Bi bardak sıcak çikolatayla kendimi şımartmaya ihtiyacım varmış taa diyette problem olur mu acabasıı 🥹

Diyet yapmaya yapmaya unuttum ne yenir ne içilir sjddk
Bi bardak sıcak çikolatayla kendimi şımartmaya ihtiyacım varmış taa diyette problem olur mu acabasıı 🥹

Diyette sıcak çikolata tamamen yasak değil ama nasıl ve ne kadar içtiğin önemli. Hazır ve şekerli sıcak çikolatalar kalorisi yüksek olduğu için sık tüketilirse diyeti zorlayabilir. Ancak şekersiz kakao, süt tercihen yarım yağlı veya bitkisel süt ve az miktarda tatlandırıcıyla yapılırsa ara sıra tüketilebilir.
Hayatın akışını bozmayacak şekilde çoğunlukta sağlıklı beslenmeye ve programına uyuyorsan arada olabilir sıcak çikolata. 80 e 20 kuralı gibi düşün yüzde seksen uygunsa diyetine yüzde 20 de yani mesela haftada bir gün de istediğin bir şeyi yemek içmek sağlıklı olandır bence.
Anlıyorum, bazen tam da böyle küçük bir şımartma isteği çıkıyor diyette. Bitkisel sütlü kakao yapmayı deneyebilirsin, daha az kalorili ve yine de sıcak ve doyurucu oluyor.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldiiii 😍☕
Tatlım o sıcak çikolata bir kâse mutluluk gibi duruyor, önce onu söyleyeyim 😋 Diyette elbette içilir, yasak diye bir şey yok. Önemli olan bunu günlük toplamına göre dengelemek. O gün ekstra tatlı yemez, biraz da hareket eklersen sorun olmaz. Su içmeyi de unutma canım 💧 Yardıma ihtiyacın olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕
Cevap
15Cevap
Arada içmek iyi gelir gadası
içilir evet
İçli köfteleri yiye yiye öküz gibi oldun tabii, şimdi de diyet diyon
Senden bize içli köfte kaldı sanki
İçilmezse o diyet diyet değildir
Akşam yapıyorum 🙃
Sen diyet mi yapaysun dema ula 😂
Pazartesi diye başladım
Pazartesi akşam bırakırım
Muza banıp öyle yemek çok lezzetli oluyor yaaa😋😋😋