4 aySen sağlıklı mısın huzurun var mı o kilo sana zarar veriyor mu vermiyor o zaman Kime Ne bir de hani ne denir ya böyle zayıf kızlar benim Pek etkilemediği için en az bir 70 kilo kadın lazım benim için ki hani öpecek sıkıcı sarılacak bir yer olsun Kadın dediğin böyle etli olur bilmiyorum ya ben bazı kadınlar çok boş buluyorum hani bir şey düşündüm ama apış arasına gireceksin erkek olarak kadınlar Neyi beklersin birazcık tatlı bir böyle et istersin yani bir şeyden bahsetmiyorum Hani vajinadan bahsetmiyorum burada kalçadan bahsediyorum işte gerdanından memeden olsun Ondan sonra ne bileyim belden olsun Hani kalıplı ya olması lazım ki kadına sarılıp uyuyacaksın kadın yazık gibidir ya hani benim kadınım olacak kadın sarılıp uyumam lazım yazsın gibi olacak böyle o da etli bu çok tatlı bir şey olması lazım kadın hani yapısı gereği
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben göstermem çünkü doğru söylüyordur, şu an iyi haldeyim ama eskiden bana çok kilolusun diyenler olmuştu şimdi zayıfladım ve daha iyi daha sağlıklı haldeyim mutluyum ve flört etmek istediğim kişinin de benim gibi zayıf olmasını kendine özen göstermesini çok isterim
00 Yorumla
Bak kızım birisi senin kilonla dalga geçiyorsa , git onu akşam yemegine tavuk olarak yemek istedigini söyle.😀hdhdjd o senin kilonla dalga geçiyorsa sende ona çarpık bacak, çubuk kraker diyebilirsin, senin çubuk kemiklerin bana batıyor, benden uzaklaş diyebilirsin. Ayrıca bacakların çok çarpık aynen bunları söyle 😀 zorbalık neymiş görsün * fjdjfjf aynen böyle söyle seni çarpık bacak *, raşitizim bacak hdhddjdj bilimsel küfür inan ki ne dedigini bile anlayamaz hdjdjdjfjf bugün birisi tıp dergisi okudu ve garip garip küfürler türetti 😀😀😀fnfjf
07 Yorumla- 4 ay
Knka sen kilolu olabilirsin , obezite bir hastalıktır. Bu yüzden tuaf olan sen degilsin. Tuaf olan mantıksız olan, dengesiz ve şuursuz aklı olmayan insan sana zorbalık yapan kişidir. Sen obeziteli bir bireysin. Bu bir hastalıktır. anlıyor musun? Tuaf olan sen degilsin , sen sadece hastasın. Tuaf olan aslında o , sen degilsin.
Kilom yok dalga geçemez zaten de hayatım boyunca en tiksindiğim ve nefret ettiğim insan tipi zorbalar olduğu için onu anasının karnına geri yollardım.
70 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 💃🥗
Tatlım, biri senin kilonla dalga geçiyorsa sorun kesinlikle sende değil, onda 🙅♀️ Böyle bir durumda önce sakin kalır, kendimi suçlamam, karşımdakinin saygı sınırını hatırlatırım. Eğer ısrar ediyorsa da “bye bye” derim, küsmekten çok, mesafe koymayı seçerim. Çünkü flört dediğin destek olmalı, yaralamamalı 💔 Unutma, bedeninle barışmak senin hakkın 💕 İstersen kilo ve beden algısı konusunda her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, ben buradayım 🌸✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
4 ayDalga geçeceği kilom yok zaten. Kendimden eminn olduğum için umursamam.
20 YorumlaYorumlara baktım. Yahu adam doğru söylüyorsa, düşünür kilo veririm demiyor:) yahu çoğu kadinda akıl yok. Kilo güzelliğin yanı sıra , sağlık içinde önemli. Ki kilolu kadın çok çirkin duruyor. Kadın estetik bir canlıdır. Gidiyor saçına 10-15 bin veriyor ama kilo ver deyince, şekilci oluyor erkek. Abi sekilcinin kralı kadının kendisi zaten. herşeyi şekil, makyaj, boya. :)) komik yahu çok komik
00 YorumlaFlört Ettiğim kişi Kilom İle Dalga Geçerse Bu Duruma Pek Aldırmam Eğer Beni Sevecekse Artılarımı da Eksilerimi de Kabullenmeli...
Hiçbir İnsan Dört Dörtlük Değildir...
Ya Olduğum Gibi Sevecek ya da Kusursuz Kişi Aramaya Devam Edebilir...
00 Yorumla
4 ayUmrumda olmazdı.
Kadınlara bu gücü erkekler teslim etti. şu an internet kesilse tüm kadınlar. Zombi gibi erkeklere saldırırdı. Çünkü o kadar alıştılar ki internetin ilgi, iltifat ve önemli hissettirilmesine. İnternet 1 haftalığına gitse kadınların yarısı antidepresan bağımlısı , diğer yarısı intahar ederdi.(Günümüzün zombi virüsü internet aslında ne kadar yaygın ve blaşıcı olmasından anlaşılabilir)
00 Yorumla
4 ayAçıkçası bende önce çok üzülür ama sonra sessizce uzaklaşırım. İnsanı ciddiye almıyorsa ilgi de göstermemek daha sağlıklı.
30 YorumlaAğlarım. Hem içim rahatlasın hem de vicdana azabı çeker belki diye
38 Yorumla- 4 ay
@Smyll kastettiğin onun vicdanıyla oynuyorsun senin de vicdanın bu yüzden sızlamaz mı? ise evet sızlar ama ne yapayım? Ağlayınca bu durum daha akılda kalır daha çok üzülürsün ise öyle olmaz içim boşalır az buçuk aklımdan çıkar. İnsanların bu konuda ağladığını görmesi seni rahatsız etmez mi özgüvenini daha çok düşürmez mi ise evet ama yapacak bir şey yok. Bu durum beni çok derinden etkiler
Dalga geçmek demek seni beğenme me demek zaten öyle biriyle neden birlikte olasın k. Ama ilahi adalet diye bir şey var. Birine kel dersen mutlaka saçların dökülür kilolu dersen mutlaka kilo alırsın
00 Yorumla
4 ayHayatımdan çıkarırım. Kilom dalga geçilecek seviyede olmadı,
10 Yorumla
4 aydozuna bağlı ama sevmese flört etmez bence gül geç , ama ağır konuşursa ağzına sıç , davar anlasın fizik , dış görünüşün her şey olmadığını
20 Yorumla
4 ayDalga geçilecek kadar kilolu isem zayıflayım bir zahmet
28 Yorumla
Soran4 ayZayıf olduğun içinde geçilebilir dalga
- 4 ay
O kadar zayıf olursam da kilo alırım en azından yani ikisininde aşırısı zaten sağlık sorunudur doktora giderim neden kilo alamıyorum öğrenirim
Soran4 ayHayatında hiç kilo problemi yaşamamışsın umarımda yaşamazsın o kadar kolay ve özgüvenle çözülebilecek bir şey değil ne yazık ki
- 4 ay
Tanimadan yorum yapabiliyorsun fakat zamanında sırf istediğim forma gelebilmek için günlerce yemek yemediğimi biliyorum bence bunu tartışmayalım.
- 4 ay
O maalesef her zaman dediğin gibi olmuyor. 165 cm boyuna 42 kiloyum. Dahiliyeye gittim, tüm değerlerim normal çıktı. Diyetisyene gönderdi. Verilen diyet listesinden fazla yememe rağmen kilo alamıyorum. Kilo aldırıcı takviye bile kullanıyorum.
- 4 ay
@LimonluPastanınHüznü tavsiyem geceleri bebe bisküvisi muz ve sütü lapa yapip tuketmeniz ardından fazla efor sarfetmeden uyku moduna geçmek. Her şey zor ama yapmak isteyen cidden saglik problemi yoksa bunu yapabiliyor
- 4 ay
İnan senin dediklerinden çok daha fazlasını yaptım. Gece 3'te bile yemek yemek için uyanıp geri yattığım oldu. Daha da çok yemeye kalksam bu sefer çıkartıyorum ister istemez. Vücudum kabul etmiyor.
Metabolizmam çok hızlı. Hapşırsam kilo veriyorum.
Bazı şeylerin söylemesi kolay ama pratikte işler istendiği gibi gitmeyebiliyor.
Bu yüzden biri gelip benim kilomla dalga geçmeye kalksa kendimde kusur bulmam. - 4 ay
@LimonluPastanınHüznü sana kusur bul diyen yok eleştireni eleştirir eleştirmeyene müdahale etmeyen biriyim başkaları yapar beni bağlamaz emin ol belki sizden daha farklı süreçler geçirdim başarım geri kalana da bol şans
Diyet & Beslenme konusunda 307 cevap paylaştı. şu an fazla kilom var ama bu hiç bir zaman kimseyi ilgilendirmez. Sağlık açısından zarar ama lafını yapana onu ilgilendirmediğini anlatırım sonra yol veririm uğraşılmaz
00 YorumlaRencide edici boyuttaysa yol bile verilir. Aslında her şakanın altında da bir ciddiyet vardır zaten bilinçaltindakini döker kişi çoğu zaman şaka yaparken
00 Yorumla
4 ayİlk önce ben söyle söylerdim sen beni 2gün önce görmedin beni tanıyordun bu tepkin hoş değil beni kilımla boyumla fiziğimle ya da yüzünle veya dalga geçmek hoş değil içimdeki güzel ıgım seni sevmen sadık kalmama bakabilirsin cünkü her şeyden önemlisi kız bir erkeğin sadık kalıyormu yoksa başka kızlara mı bakıyor ona bir erkeğin de kızın sadık kalmasına bakması çok önemli bence☺
00 YorumlaSeviye bu kadar yerlerde olmamalı. Okuyunca ben sinirlendim, kuruldum elemana. Lütfen onu hayatından çıkar. Kendine iyilik etmiş olursun. Yoksa özgüvenin ve ruh sağlığından olma.
00 Yorumla
4 ayOnu hayatından sktr et... ama aynı zamands tesekkurde et.. sana kinini dırı tutup kilo vermen ıcın sebep vermıs... zayıfla fıstık gibi kız ol.. maymun gibi bakakalsın oda ben kımı terketmısım dıye
10 Yorumla
s 4 ayFlört ettiğim kişi kilomla dalga geçtiğine göre beni beğenmiyordur yani ilişkinin bir geleceği de yoktur. Boşa zaman kaybı
10 Yorumla
4 ayHerşeyden önce sağlığın için kendin zayiflaman gerekir. Kaldı ki sana değer vermemiş olsa file getirmez senden uzak dururdu
10 YorumlaBen slk gibi afetmiştim ama baya tepki göstermiştim hemde ağır bir dalga geçmişti bazen insan hoşlanınca beyni çalışmıyor
10 YorumlaYok artik ne küsmesi çocukmuyuz onuda yeriz
20 YorumlaPek bi kilom yok ama dalga geçerse de konuşmayı keserdim
20 Yorumla
4 ayHer hangi bir fiziksel özelliğim ile dalga geçerse çıkarırım hayatımdan kendisini
21 Yorumla
4 ayEngellerim muhatap olmam mal insana ayıracak zamanım yok
20 YorumlaDalga geçilmesi muhtemel özelliklerimle önce kendim dalga geçerim ki karşı tarafın buna fırsatı kalmasın.
00 Yorumla
4 ayKendine güveni olan birinin başkalarının dış görünüşü üzerinden şaka yapma gereği duymaması gerekir, bu davranışı beni soğutur.
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 376 cevap paylaştı.
4 ayAltın kural kiç bir kızın kilosuyla dalga geçilemez söz konusu bile edilemez 😂 en hassas nokta bu
00 Yorumla Kilolu birisi değilim, şu son zamanlarda biraz göbek saldım o da hayatımı akışa bırakmamla alakalı.
00 Yorumla
4 ayKüsmem, dalgası ciddi küçük düşürmek için ise iletişimi tamamen keserim. Ama tabi ondan önce ben onu yıkarım.
00 YorumlaCiddiyse gözümde çöp biri olur ve değersiz hale geldiği için hayatımdan kolayca çıkarırım.
10 Yorumla
4 ayEski flörtüm olur kusura bakmasın da herkes kendine baksın derim
10 YorumlaSen neden sahneye çıkıyorsun? Bence çok komiksin derim.
10 Yorumla
4 ayBende onun tipiyle dalga geçerim missileme yapardım illa ki
10 YorumlaHakkıdır. Ayı gibi kilom varken, biriyle flörtleşmek neyime?
10 Yorumla
4 ayBoy kg gayet iyi zaten
Konu dalga olayı olursa anında bitiririm
10 Yorumlailişkiyi bitiririm. Saygısızlık kabul edilemez.
10 Yorumla
4 aySıkıntı yok beraber geçeriz böyle küçük detayları dert edicek biri değilim 😄
10 YorumlaZayıfsın diyo ama ben ona yemek vermek için yemediğimi bilmiyor:)
00 Yorumla
4 ayBende onunla dalga geçerim.
Vereceği tepkiye göre olumlu veya olumsuz olur.00 YorumlaManken gibi gacıyım. Bana da laf ederse artık yani yaradan ağzını büzüştürür 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAynı durumdayız bende ara sıra kızı gömüyorum ara sıra ocuyorun flört durumubdayiz kız da beni çok isteyen oldu modunda kilolu kosamiyor vs ama kızın espiri anlayışını seviyorum gülüşünü 🙂🧿🙋♂️✅
00 Yorumla
4 ayBeni begenmiyorsa isine baksin ne isi var benimle😀
00 Yorumla
4 ayEngellerim konuşmam daha. Saygısız insanların hayatımda yeri yoktur.
00 Yorumla
4 ayGeçtiği olmuştur da ne yaptığımı hatırlamıyorum pek dkfk
00 Yorumla
4 ayO an flört arkadaşlığa döner. Başka iticilikleride varsa arkadaş dahi olamaz
00 Yorumla
4 ayAzina eder basarim tokati. Jimse bana oyle davranamaz
00 Yorumla
4 ayBir insanla asla dalga gecikmeli.. kimsenin kalbini kırmayın
00 YorumlaDavul bile dengi dengine, boşuna mı senle oldum derim.
00 YorumlaNe gerek var böyle bir şeye, saygi duymuyorsa hayır gelmez
00 YorumlaFiziksel özelliklerine olumsuz yorum yaparsa olmaz. Kendimi yanında güvensiz hissederim
00 Yorumla
4 ayAlışığım Bodyshaming'e, o yüzden bir şey hissetmem
00 YorumlaSenin kide çok küçük bamya gibi ben bir şey diyormuyum de. daha da kendine gelemez 😁😁
00 Yorumla
4 ayBende onunla dalga geçerdim, devam ediyorsa da g. te tekme
00 YorumlaOo niye tepki gösterim ters piskoloji diye bişiy var yani 😃
00 Yorumla
4 ayŞutter eder gönderirim haspamı, önce dönüp kendine baksın
00 YorumlaKilom yok değil benle başkası ile dalga geçse onu net dille uyarırım
00 Yorumla
4 ayEngelle geç ne uğraşacağım harikayim sonuçta bi de dalga mı geçecek
00 Yorumla
4 ayFlört etmeden önce kendime çeki düzen veririm
00 Yorumla
4 ayKesinlikle konuşmam seven böyle yapma patavatsız larla konuşmam
00 Yorumla
4 ayUyarırım devam ederse bir üst tondan uyarırım devam ederse biter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEger gercekten samimi isen gecer yani aranizdaki samimiyete gore. Birde bir dereceside var bunun. Bisey diyemeyiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayGeçecek bir kilom yok ama bunu diyene verilecek cevap, beni görmeden mi benimle oldun, kör muydu gözün perde arkasına mi saklandım demek olurdu
00 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne