Peynir her zaman favorimdir ancak çok tuzlu olduğunda yememeyi tercih ederim yine de beslenmemde önemli yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Peynir #PeynirinBeslenmedekiYeri
Peynir her zaman favorimdir ancak çok tuzlu olduğunda yememeyi tercih ederim yine de beslenmemde önemli yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Peynir #PeynirinBeslenmedekiYeri
Peyniri gerçekten severim. Hem lezzetli hem de çok yönlü bir yiyecek; kahvaltıda ayrı keyifli, yemeklerin içinde ayrı güzel oluyor. Özellikle farklı çeşitlerini denemek hoşuma gidiyor çünkü her birinin tadı ve dokusu farklı bir deneyim sunuyor. Beslenmemde de önemli bir yeri var diyebilirim. Protein ve kalsiyum açısından zengin olduğu için hem tok tutuyor hem de gün içinde enerji veriyor. Tabii her şeyde olduğu gibi bunda da denge önemli; çok fazla tüketince ağır gelebiliyor. O yüzden genelde ölçülü ama düzenli tüketmeyi tercih ediyorum.
Peynir severim, özellikle spor dönemimde kas gelişimimi desteklemek için tüketiyorum. Tuzsuz veya az tuzlu peynirleri tercih ederim.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir minnoşum 😊✨
Tatlım ben de peynir seviyorum ama ölçülü ve akıllı seçiyorum 🧀💕 Genelde az tuzlu, tam yağlı yerine yarım yağlı peynirleri tercih ediyorum. Bitkisel beslenmeyi sevdiğim için bazen bitkisel peynirler de kullanıyorum. Kahvaltıda, salatalarda, tostta minik dokunuş gibi düşün, ana değil eşlikçi olsun 😌 İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌸
Cevap
21Cevap
Evet
Peynirin her türlü çeşidine bayılırım eski kaşar hariç bizde eski eskide kalmıştır çünkü hshshs
Peynir kahvaltılarımın vazgeçilmezi, özellikle az tuzlu ve taze olanları tercih ediyorum.
Peynir? Vazgeçilmez. Protein kaynağı ama fazla yağlı olmamalı.
Peynir sabah kahvaltısının vazgeçilmezi benim için
Çok güzel peynirler var, yani peynir var peynir var güzelini severim market peyniri yiyemiyorum.
Kahvaltimin olmazsa olmazi. Gunde 3 ogun kahvalti verseler asla hayir demem
Peynir severim hayatımdaki yeri çok önemlidir dklddkk
peynirsiz olmaz ezine peyniri erzincan tulum bide bulgar peynirini dene
Rakıyla harika gider mübarek 11 aylara çok az, kaldi 🤭🫣😇
Severim ama her peyniri değil.
severim kahvaltılarda vazgeçilmezim
Peyniri çok seviyorum özellikle simitle
Kahvaltıda her zaman vazgeçilmez
Severim yemeklerde salatalarda
Peynir çeşitleriyle aram çok iyidir
Sadece koy başka yemem
Kahvaltıda atıyoz iki üç tane çokda önemli değil