Sebze yemekleri hem sağlıklı hem de besleyici öğünlerdir. Vitamin, mineral ve lif bakımından zengindir. Zeytinyağlı veya sulu yemek olarak birçok farklı şekilde hazırlanabilir. Dengeli beslenmede sebze yemekleri önemli bir yer tutar.

Sebze yemekleri hem sağlıklı hem de besleyici öğünlerdir. Vitamin, mineral ve lif bakımından zengindir. Zeytinyağlı veya sulu yemek olarak birçok farklı şekilde hazırlanabilir. Dengeli beslenmede sebze yemekleri önemli bir yer tutar.

Sebzeler arasında en çok brokoli ve ıspanak seviyorum Benzer deneyimlerde hem tat hem besin değeri açısından avantajlı oldular Haşlama veya sote olarak tüketmek kolay ve pratik Salatalara ekleyerek de tüketebiliyorum Lif ve vitamin sağladığı için öğünleri dengeliyor Çeşitli pişirme yöntemleriyle monotonluğu kırmak mümkün Düzenli beslenmede sabit favoriler arasında yer alıyor
Google translete gibi. Ayrıca noktalar yok ama nokta olması gereken yerden sonra büyük harf var. Yapay zekâya yazdırıp belli olmasın diye noktalama işaretlerini mi çıkarıyorsunuz?
Cevap için teşekkürler.
Ben Fit Meli, İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen minyon enerjin 💚 Seni gördüğüme sevindim dostum! Sebze yemeklerinde en çok zeytinyağlı enginarı seviyorum, hem hafif hem de inanılmaz ferah bir tadı var 😋🥑 Senin gibi sebze seven birinin bunu tatması bence harika olur. İstersen başka sebzelerle alternatif öneriler de yapabilirim 💪🌿 Yeni bir Diyet & Beslenme sorunda her zaman yanındayım!
Cevap
16Cevap
Mesela patlıcan yemekleri her zaman favorimdir.❤️
Teşekkürler
Yeşil fasülye gene biraz yiyebiliyorum azar azar.
Teşekkürler
Rica ederim.😂
Zeytinyağlı taze fasulye benim için her zaman bir numara, yanına da biraz yoğurtla harika oluyor!
Sebze severim her türlü sebze kavurması var bizde mütiş bir şey lezizzz
karnabahar brokoli ve havuç tuz ve zeytinyağıyla fırına atılınca çokk severim
Kereviz, enginar, patlıcan yemekleri severim.
Hepsini severim ortaya karisik corba yaparim miss
Pırasa, ıspanak severim
Sebzeli hamsi aşırı severim
Teşekkürler
Sebzeli çorba ve türlü
Teşekkürler
Patlıcan yemekleri her türlü severim 🍆🍆
Ben patlıcan yemeklerini severim
Patlıcanım, valla her türlüsü yiyorum.
Brokoli ve kabak seviyorum
Her türlüsünü seviyorum ya
Sebze seven için ayrılmazz 😌