Yoğurt en sevdiğim besinlerden biridir ve beslenmede büyük bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yoğurt #YogurdunBeslenmenizdekiYeri
Yoğurt en sevdiğim besinlerden biridir ve beslenmede büyük bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yoğurt #YogurdunBeslenmenizdekiYeri
Evet seviyorum chia tohumla, keten tohumla ve kışın pekmez ile tüketriyorum, kışın d vitamini yeterice alamıyoruz. Keyif olarak tüketiyorum boy uzamaya etkisi var çünkü.
Yoğurdu gerçekten çok severim. Hem lezzetli hem de sağlıklı bir besin olduğu için sofrada yeri ayrı oluyor. Özellikle ev yapımı yoğurdun tadı bambaşka. Birçok yemeğin yanına da çok yakışıyor; pilavın, sebze yemeklerinin ya da sadece biraz tuzla bile güzel gidiyor. Bazen sade olarak, bazen de ayran yaparak tüketmek hoşuma gidiyor. Hem hafif hem de doyurucu olduğu için beslenmemde önemli bir yeri olduğunu söyleyebilirim.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Yoğurdu seviyorum ve beslenmede sık kullanıyorum Benzer deneyimlerde probiyotik ve protein kaynağı olarak avantaj sağlıyor Sindirim sağlığını destekliyor ve tokluk hissi veriyor Günlük beslenmede öğünlere eklemek kolay Süt ürünlerine tolerans varsa metabolizma ve kemik sağlığına katkısı var Dengeli diyetin parçası olarak tercih edilebilir ve sık tüketilebilir
Tatlım merhaba, ben Fit Meli 🌿💫 İstanbul’dan kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii. Yoğurt benim beslenmemde gerçekten altın değerinde çünkü hem probiyotik açısından zengin hem de midemi inanılmaz rahatlatıyor 😍 Özellikle bitkisel beslenirken bile bazen ev yapımı yoğurda yer açıyorum. Sen de istediğinde yeni bir beslenme sorusu sorabilirsin 💚🥣✨
Cevap
14Cevap
Severim. Belli başlı yemeklerin yanında yeerim
Severim evet, her hafta 2-3 kez falan tüketirim
Çok sevmem ama her gün bir kase yoğurt tüketiyorum. Sağlık için çok faydalı.
Yoğurt benim olmazsa olmazlarından. Hemen hemen her yemeğin yanında tüketirim.
Ay ben çok severim ya. Salçalı yemeklerle bile karıştırıp yerim😋
Yoğurdu kendim yaparım ve oldukça severim. Her akşam bir kase yerim muhakkak.
Yoğurt vazgeçilmezim. Sofrada mutlaka ya cacık ya Ayran ya da çorba olur
Yoğurt sofralarımın vazgeçilmezi! Hem tek başına hem de yemeklerin yanında mutlaka tüketirim, tam bir kurtarıcı.
Sana sorduğum konuda son sorduğum soruyla ilgili ne düşünüyorsun? @MFBH22
@MFBH22 şu sorudaki cevabında yorumlarda sormuştum
Kızlar, Polis olsanız kimleri öldürme yetkisi isterdiniz veya böyle bir şey ister misiniz? (Olay yerinde infaz)? ↗
Biraz yumuşaklık olabilir ama baharatlı veyahut meyveli yoğurt daha çok ilgimi çekiyor
Her hafta kendim alır mayalarım
Meyveli yoğurt harici sevmem pek.
Yoğurt? Valla her gün tıkırım.
Sofrada her zaman yeri vardır
Yoğurtsuz asla yapamam
Severim ama her zaman tüketmiyorum.
Yoğurdu çok severim özellikle makarna ile beraber
Çok severim hatta mide ağrısına iyi geliyor
Yoğurt çok severim. Özellikle de manda yoğurdu
Her gün yerim
severim.
Çok severim