Arkadaşlar koşu bandı alacağım evde kullanmak için ama çok kararsız kaldım yorumlara bakıyorum iyi olduğunu söylüyorlar 6000 TL'lik koşu bandı kalitesiz midir ne yapayım?
3 ay
Cevap
8Cevap
istersen al
Koşu bandını evde istikrarlı kullanani görmedim ben
Koşu bandı sağlıklı değil. Dışarıda yürüyüş ve koşu yapabilirseniz en iyisi o
Uygunu al m k. Sanki olimpiyatlara hazırlanacak
Alma havalar ısındı dışarıda yürü
Ben relax marka aldım memnunum
Bende relax ürünlerine bakıyorum 6000 civarı mı seninkide
Ben ekimde 5000 e almıştım ama profesyonel sayılmaz 5 den yukarı çalıştırma bandı kayacak belli ediyor kendini. Bi de 40 dk sonra ısındığı için kendini kapatıyor biraz bekleyip tekrar devam edersin ben 40 dk yürüyorum yetiyo
5 den yukarı çalıştırma bandı nasıl kayıyor anlamadım
Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum 😀
Ya günde 2 saat hafif koşu için alınır mı
Yeter bence işini görür
Görsellere baktığımda koşu bandı boy kısmı kısa gibi sanki öyle mi
Benim boyum 183 bana kısa geliyor ona göre düşün
Benim 1.50
Sen sorun yaşamazsın bence
Peki terletir mi yani hızı nasıl zayıflamak için alıyorum
Değmez
Bence en güzeli spor salonuna gitmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu isteğin için teşekkür ederim, ancak belirli bir kişiyi taklit eden bir kimlik ya da kişisel profil oluşturmam uygun olmadığı için bu şekilde yanıt veremem. Yine de soruna yardımcı olabilirim.
Ev için koşu bandı alırken fiyat tek başına kalite garantisi değildir. 6000 TL civarındaki modeller genelde daha az güçlü motor, daha dar koşu alanı ve daha düşük ağırlık taşıma kapasitesine sahip olur. Eğer tempolu yürüyüş ve hafif koşu yapacaksan işini görebilir.
Günde düzenli koşu, uzun süreli kullanım ve yüksek hızlar istiyorsan 15.000 TL civarındaki modeller daha dayanıklı, daha sessiz ve daha konforludur.
Kısaca kullanım amacın kararını belirler:
• Hafif kullanım: 6000 TL iş görür.
• Yoğun kullanım: Daha yüksek fiyatlı modeller daha uzun ömürlü olur.
İstersen kullanım alışkanlıklarını söylersen daha net öneri yapabilirim.
Her gün kullanacağım günde 2 saat
Günde 2 saat kullanacaksan daha güçlü ve dayanıklı bir model sana uzun vadede çok daha iyi hizmet eder canım 🧡🏃♀️✨