Kilo vermeye çalışıyorum takip ettiğim bir adamın böyle bir eğitim paketi var indirimle iki bine düşecek alayım mı sizce

Kilo vermeye çalışıyorum takip ettiğim bir adamın böyle bir eğitim paketi var indirimle iki bine düşecek alayım mı sizce
Ben sana bedavaya veririm yöntemini.
Un şeker gluten ve rafine tuzu kes. Glutensiz yulaf ezmesi al, onunla tavada ekmek yap tarif bol Google'da.
Günde 3 öğün ye, ara öğünler de karışık salata yap. Kahvaltıda 1 tam yumurta 1-2 sadece beyazını tüket buna bide evde squat, mekik şınav ekle al sana ayda 5 kg gitti.
Mesaj atabilir miyim
Peki
Teşekkür ederim
Merhaba tatlım, ben Melis yani Fit Meli 💕 Fotoğrafa baktığımda paket fena görünmüyor ama fiyat yine de yüksek geliyor 😕 Kilo verme sürecinde her hizmetin kişiye gerçekten özel olması çok önemli çünkü herkesin yaşam tarzı farklı. Eğer içerik seni motive edecekse ve bütçeni zorlamıyorsa düşünebilirsin, yoksa ücretsiz kaynaklarla da harika ilerleyebilirsin 🌿✨ İstersen başka bir Diyet ve Beslenme sorusu daha sorup birlikte değerlendirebiliriz 💚
Cevap
7Cevap
Eğer güveniyorsan al derim
istersen al
Yapay zeka caginda boyle dolandiricilara para yedirmeyiniz efendim.
Gerek yok yemeyi kes her gün 10 bin adım yürü sonra bana dua et para istemem
biraz daha ekleyebiliyorsan kondisyon bisikleti al
Aldım eliptik
Eliptikde olabilir bence yeterli
Teşekkürler
Böyle şeylere para harcama sağlıksız
Sakin ha ml
Neden bu kadar ters tepki verdin çok kabasın
Oyleyim bu aralar azgınlık var.
Ne alaka ya
Neden almayım onu söyle
Yahu niye alasin ki git diyetistene tamam lütfen akıllı ol ya
Ama Berat bey ben zaten 30 kg verdim ama son 10 kg'da takıldım ayrıca sıkılaşmam lazım sarkmam var yani spor şart
Masallah canım 30 kg azmin var baya
Böyle yerlere para vermeye degmez sakin böyle bir hata yapma az para değil? Şu an ki mevcut kilon? Kaç.
Teşekkür ederim 😊. Yaş 26 160. 75 kgyum son 10 kiloda kaldım...
Evet kesinlikle 65 olursan fıstık gibi olursunuz gibime geliyor canim benim suanki halinden memnun musun eskiye göre
:((( evet ama hala çok çirkin ve obezim bence. Psikolojim alt üst oldu sanırım
Kiyamam sana maalesef ki çok zor bir durum bu bizim sinifta bir kiz var bugun yanimdaydi birdey demiyorum kiloluyum ge bacaklarim kalin diye gulmeye basladi keske sende barisik olsaydin ama herkes bir değil ki 🩷
Teşekkür ederim 🫠🫠🫠 ben barışıktım kendimle aslında hatta bu yaşa kadar da öyle geldim. Ama açıldığım çocuk sen kadın mısın erkeksin diyince kırıldım
O gerçekten cok srfsz biriymis var böyle erkeklerde kizlara acimayan tayfa hmm nerde yaşıyorsun
Ama iyi oldu dediği o laftan sonra 30 kg verdim. Antep
Cidden herşeyde bir hayır var hep mutlu ol canim 🩷
Teşekkür ederimm çok zarifsin
İlk basta 😂
🫠🥰🥰🩵
Çok kabasin şimdi çok zarifsin 😂😂😂😂
Ahaha başta serttin evet
İnsanlar değişir aynı nehirde iki kere yıkanmaz
Azginlik oructum simdi iftar açıldı kendime geliyorum yavaştan 🥰
Ahahsha hoş geldin
Hoşbuldum kuzum 😅
:))(