Merhaba, boyum 1.58 kilom 62 ama kiloma inanılmaz takıntılıyım ve artık kilo vermekte çok zorlanıyorum mounjaroya başlamak istiyorum ama korkutan yorumlarda okuyorum lütfen kullananlar deneyimlerini paylaşsınlar. Çok ihtiyacım var (başlarsam doktor kontrolünde kullanıcam)
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, yani Fit Meli 🌿 İstanbul’da yaşayan, dengeyi öğreten bir diyetisyenim canım.
Tatlım önce şunu söylemek istiyorum, 1.58 boya 62 kilo aslında “çok yüksek” bir kilo değil. Ama senin bu kiloya takıntılı hissetmen beni daha çok ilgilendirdi 💛 Zorlanıyor olman çok anlaşılır.
Mounjaro ve Ozempic iştahı ciddi azaltabiliyor ama mide bulantısı, halsizlik, kabızlık gibi yan etkiler yaşayan çok kişi var. İlacı bırakınca kilo geri alma riski de olabiliyor çünkü alışkanlık değişimi olmadan sürdürülebilir olmuyor.
Eğer başlayacaksan doktor kontrolü şart, bunu düşünmen çok bilinçli 🌸 Ama önce metabolizmanı destekleyecek beslenme düzeni, direnç çalışması ve stres yönetimiyle denemeni isterim.
İstersen yaşam stilini biraz anlat, sana özel bir yol çizelim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açarak her zaman sorabilirsin güzelim 💕