Evett bugun sizlere cok guzel bi soru sormak istiyorum.. ne dersiniz?

Şimdi malum önümüzde 1 hafta kadar bir şey kaldı bayrama.. ve şimdi gecenin bu saatinde zayıflama isteği geldi yarına unutup üşenmezsem.. bayrama kadar çok hızlı şekilde nasıl zayıflarım? yani şöyle bi 10 kilo versem güzel olur aslında belli olur herhalde verdiğim anca o zaman.. hem spor yapıp hem az beslensem nasıl olur?

Evet farkındayım çok geç kaldım ama belki yapabilirim.. daha önce karar verdiğimde üşenmeyip pes etmeseydim şimdiye ohoo zayıflamıştım.. iradem 0 herhalde..

Valla incecik olmakta gözüm yok.. sadece şu çok çok fazlalığım gitse yeter..50 60 kiloda gözüm yok valla.. evlenirken iyiydi kilom yani boyuma göre fazla kalıyodu ama sırıtmıyodu..

hamilelikte bi çıktı çıkış o çıkış.. sinir stres oldukça da yedim.. ben depresyona girip de bir şey yemeyip zayıflayanlarla nasıl yarışım ki.. neyse halledicez.. eskisi kadar canım abur cubur çekmiyo sadece arada bi çok aşeriyorum o kadar.. geçen gün çok canım istemişti evde yoktu ertesi gün aldım hâlâ duruyo.. bizim evde bunca gündür çikolata durcak.. inanılmaz bir şey.. gelişme var gibi.. ümit var gibi..

Güncellemeler
3 ay
Herkes her sporu yapabilir mi? mesela kilodan dolayi dizim agriyo belim zaten agir kaldirip durmaktan öldü.. nelere dikkat etmeliyim? sakatlanmadan nasil hizli hallederim
Evett bugun sizlere cok guzel bi soru sormak istiyorum.. ne dersiniz?