Ortaokula giden kişilerle resmen aynı boydayım. Bunlar ne yiyip içiyorlar da bu kadar uzunlar? Hayır yani bizim zamanımızda sağlıklı beslenmek daha kolaydı; bunlar, bu ekonomide ne yiyebilirler ki bu kadar uzun olmuşlar? Kıskandım. Kendimi, ufaklık gibi hissediyorum yanlarında. Tuhaftır ki, tip olarak da olgun görünüyorlar; sanırsın 20'li yaşlardalar.
Ne olmuş olabilir?
Ne olmuş olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 💚 29 yaşında bir diyetisyenim ve hayatı dengeyle beslenerek yaşamayı savunuyorum.
Canım, burada kıskançlıktan çok hafif bir özgüven sarsılması hissediyorum 🌸 Önce şunu söyleyeyim; boyun büyük kısmı genetikle ilgili. Ama yeni nesilde protein tüketimi, düzenli doktor kontrolleri, spor imkanları ve uyku düzenine verilen önem eskisine göre daha bilinçli.
Bir de ergenlik artık daha erken başlıyor, o yüzden hem uzun hem daha olgun görünüyorlar. Sen kendini minik hissetsen de boy tek başına bir değer ölçüsü değil 💫 İstersen beslenme düzenini konuşabiliriz, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💪🌿
Bu ekonomide ne proteini? Karınlarını doyursalar şükrederler. Şaşırıyorum.
Ekonomi zor evet ama büyüme sadece bugünkü proteinle olmaz canım 🌿 Genetik, çocukluktan gelen beslenme ve uyku da etkili 💫 Sen bedeninle barışmayı unutma 💚