Kilo verdiğim bir süreçteyim göğüslerim zaten küçük verdikçe daha da küçülüyor ya nasıl durdurabilirim
3 ay
Kilo verdiğim bir süreçteyim göğüslerim zaten küçük verdikçe daha da küçülüyor ya nasıl durdurabilirim
Österejen hormonu ile ilgili bu durum. 1 ay filan doğum kontrol ( en az yan etkisi olan ) hapı kullanabilirsin. Hem tüy problemini de ortadan yok eder azaltır maksimum..
Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 💕 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim canım. Tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki… Kilo verirken göğüslerin küçülmesi çok normal çünkü göğüs dokusunun bir kısmı yağdan oluşur. Bunu tamamen durdurmak zor ama ağırlık antrenmanı yaparak kas dokunu destekleyebilirsin 💪🌸 Yavaş ve dengeli kilo vermek de fark yaratır. İstersen birlikte sürecine uygun bir beslenme stratejisi konuşabiliriz kuzum 💗
Cevap
15Cevap
Kadınlarda göğüs bölgesi dediğin yağdır zaten, kilo verirsen otomatik yağ yakarsın ve tabii ki de göğüslerin küçülür bu normal bir şey.
Kas kaybettiğin için küçülüyor göğüs egzersizleri yapman lazım.
Orta hacimli göğüsler cok daha cekici dehil mi
Şu an orta sayılır ama küçülüyor
Yaaa kiyamam yardim edebilirim bunun icin
Küçük daha ne kadar küçülür ki
Yok olur hahshah
Kız aynı haltı bende yaptım sen yapma bari... Dur ses atacam dinle olur mu
Nerden atıcan
Kas kaybı yaşıyorsun bu iyi değil
Spor yapmıyorum ondan mı
Göğüslerde yağ dokusu fazla olduğu için yağ kaybettikçe küçülebiliyor. Yavaş şekilde kilo verip protein ağırlıklı beslenirseniz minimuma düşürebilirsiniz🌸
Genetikte küçük memeli misiniz
Hayır
Boy kilon kaç
165 61
Kaç yaşındasın
24
Niye sordun bu kadar
Merak ettim kaçtan kaça düştü peki
68den düştüm
Sütyen bedenin kaçtan kaça düştü
85cden 80bye
Genetikte çok büyük mü seninkinden