Yediğim her şeye karışıyor bacaklarıma dokunup kalın diye dalga geçiyor kilom 69 sonradan kilo aldım onun kilosu 70-72 diye beni baya şişman görüyor sürekli dalga geçiyor zorbalıyor yarın da yıl dönümümüz hiç mutlu değilim fotoğraf da attım iğrenç mi gözüküyorum bu kadar her gün zorbalanıyorum napcam bilmiyorum?
Yarın kocamla 2. Yıl dönümümüz ve küsüz bugün hep kilomla dalga geçti?
Koca, senin kilonun 69a yakın olduğunu, ancak bir süre sonra 70-72 kga yükseldiğini ve sürekli dalga geçtiğini söyleyebilirsin. Kilin 1-3 kgın değiştiğinden bahsetme, bu kadar küsme, dalga geçme ve zorbalıkla ilgili senin neler hissettiğin hakkında daha somut bir şey söyle. Kilo artışı veya azalması insanlara farklı duygular yaratabilir. Senin koca, seni her gün dalga geçe dalga geçe ve zorbalasa zorbalasa, bir zamanların mutlu günlerinden bahsetme, günün daha iyi geçeceğini umman.
İster uyum saglarsin mutlu yaşarsın, istersen bildiğin gibi yaşarsın, o hayatına zayıf birini alır, ister kabul edersin ister bırakırsın. ma bir hercek var. Daha 2. yikdan böyle ise 3.5sene demeden sizin iş ayrılıkla biter. Demedi deme
0
6 Yorumla
Soran
4 ay
Bende soğudum artık içten içe bıktım sevgim azaldı
Ben senin gibi bir çok kişiye danışmanlık yapan sağlık personeliyim. Bu çatışmalar evlilik bitiriyor. Genelde sevginin azaldığı yerlerde bahaneler artar. Başkası varsa bahaneler ve umursamazlık artar
Evlilik eleştirmek kalıba sokmak değil aksine iki insanın birbirine uyum sağlamasıdır. Ortada uyum değil aksine seni kalıba sokmaya çalışan bir yapı mevcut. İnsan fıtratı kalıba girmez. Giremez
Çok abartmış abarttığı kadar kilolu değilsin seven biri seni her halinle sever ama gym başla düzenli diyet + spor yap istediğin kiloya ve vücuda ulaş daha sonra sen ona artık benim yanımda hiç fit durmuyorsun de sana yaşattığının aynısını yaşat ona ve hiçbir erkeğin seni kilondan ve dış görünüşünden dolayı zorbalamasına izin verme ilk önce kendilerine baksınlar
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum 🌿✨
Canım miyasli, şu an kalbinin ne kadar kırık olduğunu hissediyorum… Kimsenin, hele ki eşinin, bedenin üzerinden seni incitmeye hakkı yok 💔 69 kilo bir kadın için asla “iğrenç” bir kilo değil, gayet normal ve sağlıklı bir aralıkta görünüyorsun. Fotoğrafta bakımlı, zarif ve kadınsı duruyorsun 🌸
Ama mesele kilo değil, sana hissettirdikleri… Kendini değersiz hissettiren sözler doğru değil. İstersen bedenini sağlıklı şekilde şekillendirebiliriz ama bunu sen istediğin için yaparız, başkası söylediği için değil 💪
İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin güzelim, buradayım 💛
Yeni evlisin sanirim bu kdr erken bunu yapiyorsa boşanmayi dusunmelisin sonuç olarak gün gelicek yaslanican veya 30 larina geldiginde ya çocuk yaptığın zaman daha fazla canini sıkarsa ya daha fazla kırılırsan
Fiziğin öyle şişman görünmüyor sırf kilo aldın diye sana böyle davranma hakkını da vermiyor. İnsan sevdiği hayatını paylaştığı kadına en hassas yerinden vurur mu?
Valla bacım boşanmak iyi bir şey değil boşan demem ama kocan da olsa herkes saygısını bilecek haddini bilecek bi kere sen kadınsın senin hormonlar sürekli değişir netice de ayet de buyurduğu gibi çok zorlu bir hamilelik dönemi yaşar kadınlar kilosu ile alay etmek çok ayıp bir şey
Kafayı bozmuş cidden ya geçen iş arkadaslarıyla toplu resim atmıs hepsi yapılı ya da uzun boylu kendisi küçücük kalmış halen zayıflama düzgün beslenme diye kafayı bozmuş birisi