Kilo aldım. Sevgilime söyledim bana azıcık kilo ver dedi kalçan geniş dedi. Kalçam zaten kemik yani öyle yağlı falan değil napcabilirim mk
3 ay
Kilo aldım. Sevgilime söyledim bana azıcık kilo ver dedi kalçan geniş dedi. Kalçam zaten kemik yani öyle yağlı falan değil napcabilirim mk
Cevap
25Cevap
Kişiye göre değişir, aşırısı kötü olur tabii ki ama balık etli dediğimiz tarz iyi bence ben seviyorum.
Balık etliyim zaten kalça kemiğim geniş ama
boy kilo orantılıysa iyi durur bence örnek 1.60 boy-55 kilo kadın için idealdir.
Belin ince ise iyidir demek ki herkes geniş kalça sevmiyor
Belim 64 cm ince yani
Kilo ver dedi. 50 kiloyum zaten ben şu an kilo almaya çalışıyorum dedim hayır dedi birtık kilo verirsen güzel olur dedi
Ee millet öyle sever zaten erkek arkadaşın kuru toto mu seviyormuş
Bilmiyorum. Kilo almaya çalışyordum zaten öyle diyince durdum 50 kiloyum zaten yani kilolu durmuyorum kalçan geniş dedi azıcık kilo verdi
Boy kilo kaç
Bide sormadın mı sen beni fiziğim için mi seviyorsun sanki diye
156 50
Bence şu an ki kilonda iyi gibi tabi 1-2 kilo alırsan daha da iyi olursun diye düşünüyorum ama dediğim gibi neden buna yakılmış sevgilin anlamadım. Sanki kim kardashian gibi mi olacak kalçaların da ayrıca onun için mi sevgili seninle
Bence süper ötesi bir şey ne kötüsü
Ama bunu saklamak şart geniş kıyafetlerle
Şayet Ben geniş kalçalı kadını daha çok seviyorum daha çok hoşuma gidiyor onda da hiç zevk yokmuş
Güzel bir fotoyla fikrini değiştirebilirsin.
Belim inceyse geniş kalça hoş durur aslında. Sorun belde olabilir mi ki.. Onun dışında kilo vermesen de squat ile sıkılaşabilir.
Ben şahsen bedensel engeli olan bir erkek olarak güzel buluyorum
Kız bende seni öyle anlıyorum ki ama ben biraz küçültünm anlatayım sana belki faydası olur benimde kalça kemiğim geniş zaten
Boy kilo kaç. Kilolu sevmiyorum
Nasıl görünüyor ki kilon kaç
Gel zayiflatalim seni
Ağzının tadını bilmeyen birisi
Bence çok iyi beyaz tenliyse
Terk edebilirsin o herifi
Spor yapıyormusun?
Evet
Değilse neden öyle dedi sevgilin Belli kasa sağlam
Kalça kemiğim geniş. Ne dediğimi anlatabiliyor muyum
Geniş kalça daha iyidir
Kötü dedi bana
boş ver bana gel
Takma kimseyi
Aksine çok çekici
Kötü değil
Çok mu büyüdü
İydir iyidir
Harika
Vay be geniş begenmiyo muymus?
Ben spor yapiyorum
İnce bel geniş kalça severim kadinda:)
Geniş kalça her erkeğin hayali
Bakalım Bi
sevgilin gay herlde
Boy kilon kaç ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, yani Fit Meli 💕 Diyetisyenim ve buradayım canım… Önce şunu söyleyeyim tatlım, kalça genişliği çoğu zaman kemik yapısıyla ilgilidir ve bu kötü bir şey değil 🌸 Senin bedenin senin yapın, bu bir kusur değil.
Sevgilinin yorumu canını yakmış belli ki… Ama biraz kilo değişimiyle kemik yapısı değişmez kuzum 💫 İstersen sana vücudunu daha dengeli ve sıkı gösterecek beslenme-tarz önerileri paylaşabilirim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor yeter 💪💕