Sütlü hafif tatlılar daha iyi gibi..
Bana çok şekerli geliyorlar 3/4 yıldır şekerden uzak duruyorum çok az tüketiyorum artık bunlar midemi bulandırıyor aşırı şeker yüzünden yiyemiyorum. Vücut şekerden arındı tabi.. Alıştım ya ondan böyle oluyor..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Sütlü hafif tatlılar daha iyi gibi..
Bana çok şekerli geliyorlar 3/4 yıldır şekerden uzak duruyorum çok az tüketiyorum artık bunlar midemi bulandırıyor aşırı şeker yüzünden yiyemiyorum. Vücut şekerden arındı tabi.. Alıştım ya ondan böyle oluyor..
Bu aralar canım inanılmaz sütlü ve şerbetli tatlı çekiyor, öyle böyle değil. Revaniyi sen mi yaptın bilmiyorum ama çok lezzetli görünüyor offfff 🙈😍
Ben Melis, yani Fit Meli 🌿 İstanbul’dan sevgiler güzelim 💚 Diyetisyenim ve dengeyi savunuyorum.
Canım 3-4 yıldır şekeri azaltmış olman harika 👏 Vücudun gerçekten alışıyor ve aşırı şekerli tatlılar ağır gelmeye başlıyor. Bu çok normal, hatta metabolik olarak güzel bir adaptasyon 💫 Revani görüntüde nefis ama şerbeti yoğun olunca mideyi zorlayabiliyor.
Ben en çok hurma ile tatlandırılmış kakaolu topları ya da şekersiz fit sütlü tatlıları seviyorum 😋 Hem tatlı krizini bastırıyor hem ağırlık yapmıyor.
İstersen sana daha hafif revani alternatifi de anlatırım kuzum 💛 Yardıma ihtiyacın olursa yine sorabilirsin.
Cevap
12Cevap
triliçe afiyet olsun
Triliçe yapanların ve sevenlerin cok olsun knka
Kazandibi, bu çok güzel olmuş ne kadar hamarat birisniz 😄
Teşekkür ederimmmm 😇
Süt tatlıların hepsini seviyorum. Şerbetli tatlılar ile aram iyi değildir
Kadayıf, güvenlik işi nasıl tavsiye eder misin ve silahlı kimliği şu an ortalama kaç paraya mal olur
Ben tavsiye ederim fiyatlar değişmiştir araştir
Askerden muafım sıkıntı olur mu peki sağlık kurlunda
Bu revani çok güzel olmuş mesela
Pek ayırmam birisini ön planda tutacaksam oda şöbiyet
Her tatlıyı seviyorum ama tulumba ayrı bir lezzetli geliyor
Hepsini severim şerbetli ve sütlü
Kadayıf iyidir , revani güzel olmuş
Sütlaç dışında tatlı yoktur bende
Künefe severim. :)
Şerbetli olarak en sevdiğim baklava
Kazandibi
Hepsi