Bazı şeylerden Eskiden aldım zevkleri şimdi almıyorum Şimdi aldım zevkleri Eskiden anladım 18 yaşıma kadar hiç yaşamamışım?

Şimdi şimdi gerçekten yaşadığımı hissediyorum çünkü çocukluğum hep travmalarla ve geçmişimde zor balıklarla geçti sosyal anksiyetem oluştu ailemden biri utanıyorum çekiniyorum major depresyona yakalandım ama ne zaman doktora gittim yaşadığımı hissetmeye başladım çünkü 18 yaşıma kadar yaşamadım hiç sosyal anksiyetem vardı major depresyon vardı travmalar bir taraftan kötüydü gerçekten ama şu anda hiçbiri yok gerçekten istediğim gibi yaşadığımı hissediyorum yapmak istediklerimi şimdi yapıyorum okulda beni dövüyorlardı bir kızla kavga etmiştim beni küpelerimi zorla çıkartmıştık az kalsın kulağını yırtıyordu tabii ben küçüktüm bir şey yapamadım neyse biz konumuza gelelim eskiden aldığımız zevkleri şimdiden alamam veya şimdiden aldığım zevkleri öncesinde alamamam neyin göstergesi

Bazı şeylerden Eskiden aldım zevkleri şimdi almıyorum Şimdi aldım zevkleri Eskiden anladım 18 yaşıma kadar hiç yaşamamışım?