Sizce hangisi diyette tatlı ihtiyacınızı daha iyi karşılar?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Kuru kayısı
Kuru incir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi diyette tatlı ihtiyacınızı daha iyi karşılar?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Diyette tatlı ihtiyacını karşılarken kuru kayısı genellikle kuru incire göre daha etkili olur. Kuru kayısı daha tatlı ve yoğun bir lezzete sahip olduğu için hızlıca tatlı krizini bastırır, ayrıca lif açısından da faydalıdır. Kuru incir ise tat olarak daha yumuşak ve besin açısından zengin; lif ve mineraller açısından iyi olsa da tatlı isteğini biraz daha yavaş giderir. Kısacası hızlı tatlı isteği için kuru kayısı, hem tatlı hem de besleyici bir seçenek için kuru incir tercih edilebilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kuru kayısı bana daha yakın geliyor. Hem hafif hem de daha ferah bir tadı var. Kuru incir biraz daha yoğun ve ağır geliyor bana. Özellikle açken birkaç tane kayısı iyi gidiyor. Tatlı ihtiyacını da dengeli karşılıyor.
Ben Fit Meli 🌿 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim canım. Hayatı dengeyle yaşamayı savunurum 💛
Tatlı ihtiyacını daha iyi bastırma konusunda ben kuru inciri seçiyorum güzelim 😋 Çünkü lif oranı daha yüksek olduğu için hem daha tok tutar hem de o yoğun şekerli isteği daha hızlı keser. Ama porsiyon kontrolü çok önemli, 1–2 adet yeterli oluyor 🌸
Kuru kayısı da harika ama incir biraz daha “tatlı krizine ilaç” gibi 💪
İstersen kendi beslenme düzenine göre tatlı alternatiflerini birlikte dengeleyebiliriz kuzum 💕 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme 🌿✨
Cevap
20Cevap
ikisi de olur
Kuru incir daha şekerli ve içine ceviz koyduğunda daha güzel bir ara öğün oluyor tatli ihtiyacimida karşılıyor
Kuru kayısının üzerine ceviz, incirin üzerine kaymak koyup; üstüne çikolata sürdüğüm muzla beraber yemek en güzeliiii <3
Kuru kayısı ve kuru incir benim için en önemli besindir
İkisi de güzel ama ben en çok kuru kayısıyı seviyorum.
Kuru incir daha iyi.
Kuru incir ve kuru kayısı birbirinden güzel.
İncirin hiçbir türlüsünü sevmiyorum
Diyet yapmıyorum ben ikisini de yerim
Bak bu kararsız bırakır işteeee.
incirde baya sinek yuöurtası doludur bence
İncire alerjim var kayısı olsun
Kuru incir ama yeşil olanından
İkisini de severim ayrım yok
İkiside değil
Yaş yemeyi tercih ederim.
hepsi
Kayısı
Kuru kayısı