Kırmızı et yağlı ketojenik diyet yapıyorum
yoğurt içine haşlanmış nohut koymuştum birkaç tane nohut yüzünden mi açıktım
yoğurt içine haşlanmış nohut koymuştum birkaç tane nohut yüzünden mi açıktım
Cevap
1Cevap
((( Bende diyetteyim Allah sabır versin , Ama Sürdürüle bilir diyet ve Vücudumuzla Barışık Yaşamak Önemli.
evet ya hepsi sanırsam nohut yüzünden oldu 250 gram et yedim
Nohutluk bir şey Yok Vücudun Kendini savunma Moduna Geçmiş Alıştıra alıştıra Yap diyeti , Bozsan Bile Yarın başla ve biegün bakcaksınki tam Tutmuşsun günlerce hiç Kaçamak yapmamışsın , Sabahlarıda 15 dk Koşsan Efsane ❤️☺️
bilmiyorum ya canım acayip tatlı çekiyor
Ben sebebini biliyorum , Sana Uzun uzun Anlaticam Yeni Bir hayata Başlarken beynimiz , Bu durumu Tanımıyor Ve eski Bizi Bulup Ona sıkı sıkı sarılıyor , Bu beyinin kendini Koruma sistemidir , Beyin İçin ( Yeni ben ) Tanınmazlık bilinmezlik demektir , O zaman Eskideki Haraketlerini Tekrarlayıp Kendini güvende Hissediyor , Sadede gelelim Şu anki İstek BEYninin Sana Küçük bir Oyunu , Her zaman farket bunu Bu döngü birden bire Kırılmıyor ama Yaptığınn seçimlerle Yavaş yavaş Beyin Yeni Sen"e Alışıyor ☺️
Ben de diyetteyim ramazan boyunca
çok zor değilmi evde bir sürü tatlı var ve canım çekiyor ve bana gidip irmik helvası yapmamı istediler
Senin durum çok zor. Bizim evde tatlı falan olmuyor. O yönden iyi canım hiç tatlı çekmiyor. Ketojenik diyet çok ağır bi sefer yapmıştım. 1 ayda 10 kilo vermiştim. Proteini yüksek almama rağmen kas kaybı da çok oldu sevmedim. Zaten sürdürülebilir değil. Şu an antrenman günleri 80gram, antrenman olmadığı günler 40gr pirinç yiyorum.
3 ay yaptım Okadar insan değişiyor ki anlatmam et yemek güzel değil yumurtada fazla yiyecek bir şey yok
roka domates kırmızı lahana marol maydanoz
nohut yasak ama yedim direk acıktım acıkmıyordum normalde şu an çok aç hissediyorum
ben spor yapmıyorum
iyi yapıyorsun spor yaparak ama bırakınca tekrar kilolar geri geliyor 3 yıldır kilo vermeye çalışan biri olarak söylüyorum zayıflayıp kilo almak çok kolay 1 yıl boyunca düzgün beslenmen gerekiyor yoksa geri geliyor kilolar
şeker yiyerek te kilo verile bilir ama sağlıklı değil
Ketojeniği en ufak bir şey bile bozuyor. Bir anlamı kalmıyor o zaman. Ketozisin bozulmaması lazım. Tekrar o seviyeyi sağlamak bir kaç gününü alacak. Karbonhidrat çok düşük olduğundan tatlı krizleri de yüksek oluyor. Bence kalori açığı oluşturacak şekilde az karbonhidrat alıp normal bi diyet yapman hem daha sürdürülebilir hem de daha sağlıklı olur
yazın başlıya bilirim şu an meşgul olduğum için teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, yani sosyal medyadaki Fit Meli 🌸 Diyetisyenim ve burada senin yanında olmak için varım tatlım.
Kuzum ketojenik diyette birkaç kaşık nohut bile karbonhidratı artırabilir ve kan şekerini dalgalandırıp daha çabuk acıkmana sebep olabilir 💛 Bu senin iradesiz olduğun anlamına gelmez. Belki de vücudun biraz daha dengeli, sürdürülebilir bir plana ihtiyaç duyuyor. İstersen yaşam stiline göre birlikte şekillendirebiliriz. Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕