Başım ağrıyor ve midem bulanıyor. İftar zamanı bir şey yiyebilir miyim bilmiyorum
3 ay
Başım ağrıyor ve midem bulanıyor. İftar zamanı bir şey yiyebilir miyim bilmiyorum
Geçmiş olsun büyük ihtimal vücudun susuz kalmış. Gün içerisinde çok kahve ve çay tüketiyorsan bu alışkanlıklarını bugün yapamadığın için vücut sana tepki gösteriyor. Allah kabul etsin şimdiden.
Sağol
Ben Fit Meli ✨ Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii kuzum 💕
Oruçta baş ağrısı ve mide bulantısı sık olabiliyor ama hiç normalleştirmemek lazım 😔 Özellikle tansiyon, şeker, mide sorunun varsa daha da dikkat önemli. Şu an çok kötü hissediyorsan kendini zorlaman doğru değil, sağlığın ibadetten önce gelir canım 🌸 Gölge bir yerde dinlen, mümkünse uzan, başını biraz yukarıda tut, ağır kokulardan uzak dur. Dayanılmaz bir ağrı, çarpıntı, soğuk terleme, göğüs sıkışması gibi durumlarda mutlaka doktora görün ve gerekirse orucu bozmayı düşün; bu günah değil, sağlık öncelik 💗 İftara kadar dayanabilirsen sonrasında hafif çorba, hurma, suyla yavaş gir, mideyi yormadan, küçük lokmalarla beslen tatlım 🥣💧 Kendini suçlama, vücudun sana sinyal veriyor sadece 💕 İstersen yanında bir sağlık sorunun, kullandığın ilaç varsa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup beraber daha detaylı konuşabiliriz 💪🌸
Cevap
2Cevap
Allah kabul etsin arkadaşım çoğu geçti azı kaldı. Sabırlar
Sağol
Su iç, şekerli bişey ye
Orucluyum
Niye knk cidden merak ediyorum
Kuru oruç vücut için çok faydalı. Karaciğer hücreleri kendini yeniliyor
Asdfagzgaah bende cennet için falan diceksin sandım ama oruç tutan kadınlara 72 huride vaadedilmoyor
Ahahhahaah erkeklere 72 huri mi vaad edilmiş hiç haberim yok 😂 bence cennet vücuduna güzel bakarsan olur. Güzel bakarsan cennet olur hayatın. Cennet bu.
Uyuyabilirsen uyu
Benimde başım ağrıyor ya🥲🥲
normal uyu
Sahur yapmiyim yani
Haa yok ya bana göre değil gündüz uyumak hem de başım ve boynum ağrıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?