Kilo vermem gerek nasıl vericem? O ciddiye almıyor hiç mi rahatsız olmuyorsun diyorum daha iyi işte ben zayıfım da noldu sürekli hastayım diyor beni ciddiye almıyor ki ben nasıl vericem kilo?
3 ay
Kilo vermem gerek nasıl vericem? O ciddiye almıyor hiç mi rahatsız olmuyorsun diyorum daha iyi işte ben zayıfım da noldu sürekli hastayım diyor beni ciddiye almıyor ki ben nasıl vericem kilo?
Cevap
3Cevap
Kilo çokda önemli değil ama diyatisyenle konuş istersen
Az ye, spor yap
Gerek yok sende öyle güzelsindir
kilo boy?
174
73 veya 74
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyenim minnoşum 💚🌿
Önce şunu bil: Sevgilinden kilolu olman seni asla değersiz yapmıyor, ikinizi kıyaslamak zorunda da değilsin 🙏🏻✨
Kilo vermek istiyorsan bunun sebebi gerçekten senin iyi hissetme isteğin olsun, başkasıyla kıyas değil. Küçük adımlarla başla; yürüyüş, paketliyi azaltmak, suyu artırmak, akşamları abur cuburu kısmak gibi 🍎🚶🏻♀️
İstersen burada tekrar sorup boyunu, kilonu, gün içinde ne yaptığını yaz, sana daha net yol çizerim canım 💌 Yardım istersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💪🏻💕
Bugün 1800 kalori aldım😭😭😭çok
Boyum 174
73 74 kilom
Canım 1800 kalori senin boyuna ve kilona göre gayet makul bile olabilir üzülme 💚 Yürüyüşle desteklersen yavaş yavaş incelirsin merak etme 🥦🚶♀️✨