Ben bu gün yediklerime 10 üzerinden 8 puan verebilirim. Peki ya siz kendinize kaç puan verirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #GünİçindeYenilenler
Ben bu gün yediklerime 10 üzerinden 8 puan verebilirim. Peki ya siz kendinize kaç puan verirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #GünİçindeYenilenler
Bugün yediklerime on üzerinden yedi veririm. Çok abartılı şeyler değildi ama doyurdu ve keyif verdi. Bazen lezzetten çok ruh halin belirliyor puanı. Karnım doyduysa ve içim rahatladıysa benim için yeterli oluyor.
Sabah menemen yedi 10 üzerinden 5. Güzel yapamamış aşçı. Akşam kuru fasulye pilav yedim harika olmuştu. 10 üzerinden 9.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun geldii 😍🥑
Tatlım fotoğrafa bakınca ben bugün kendime rahat 10 üzerinden 9 veririm diyebilirim 😄 Hem protein, hem sağlıklı yağ, hem lif, hem de renkli sebzeler falan harika görünüyor 🥗🍓 Senin 8’in de gayet iyi, demek ki farkındalığın yüksek, buna bayıldım 💪✨ İstersen başka zaman bir gününü anlat, birlikte değerlendirelim, aklına takılan olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕
Cevap
16Cevap
5 puan
Aman be, yediklerime 10 üzerinden 6 puan. Sadece biraz yemek yedim.
Bugün annem diyetimin içinden geçti sağ olsun 4 pişi yedim mükemmeldi
Öğlen pizza yedim güzeldi ona 8 puan, evde peynirli tereyağlı gözleme yaptık tabi ki 10 puan
Giresun’da sabah kahvaltı ettum üf efsane idi bak onlara 10 numara 5 yıldız diyorum
Eh idare eder
9 üstünden sevgimi de katıp 10 puan veririm🤣
3 puan pizzası hiç güzel değildi
Daha bişey yemedim 😄
Henüz yemedim ama Herzaman 10 üzerinden 9
Sütlü çorba 8 kolalı şeker 9,5 Hurma 8,5
Akıtma yedim miss 10 tabiki
Bonfile yedim
Çorba ictim 10 veriyorum
Altı filan
6 olsun
7/10