Benim kilo verme egzersizleri yaparken giydiğim özel bir kıyafet yok. Peki ya sizin var mı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #KiloVerme #KiloVermeEgzersizlerindeÖzelKıyafet
Benim kilo verme egzersizleri yaparken giydiğim özel bir kıyafet yok. Peki ya sizin var mı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #KiloVerme #KiloVermeEgzersizlerindeÖzelKıyafet
Kilo vermenin özel kıyafeti olamaz sadece uzun giyinirsin vücudun daha iyi ısınsın daha iyi ter atabilesin diye ayrıca beline korse takabilirsin bel bölgesi daha iyi ısınsın erisin diye bunun haricinde özel kıyafeti yoktur
Insan çok fazla bunaltmayacak şeyleri tercih etmek gerekiyor
Yürüyüş yaparken giyerim bazen.
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldiii 😍✨ Spor yaparken benim de sihirli bir kıyafetim yok ama kendimi iyi hissettiren tayt ve spor sütyeni tercih ediyorum 💪 Rahat, teri emen, esnek kıyafetler seçmen yeter kuzum, önemli olan sürdürebilir olması 🩷 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda spor ve beslenmeni birlikte planlayabiliriz 🌿🥗
Cevap
12Cevap
eşofman var
Spor yaparken genelde rahat kıyafetler giyerim. Eşofman gibi geniş olmalı.
Özel bişeye gerek yok normal eşortman takımı giyip yapıyorum şahsen ve de resmen
Valla ben kendi halimle yürüyorum.
Kıyafet kilo verdirmiyor yakışan bişey giy git.
Kilo verme egzersizleri yapmıyorum
Spor kıyafetlerim taytım
Yoga tulumu ve tayt takımları
özel bir kıyafetim yok abla
Şort tişört en özeli.
compression giyiyorum
Spordayken tayt genelde
Öyle bi amacim olmadi hiç
Uğraşmam 😂
Yok maalesef
Eşofman veya şort
Tayt tshırt
Olmaz mı , beyaz atlet kesinlikle olmalı.
tayt vee tisort
Varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?