1 yıl önce 150 kiloydum diyet yaptım 90 kiloya geldim çok şişmanken göğüslerim çok küçüktü kilo verdikten sonra göğüslerim çok büyüdü sizce bu normal mi
3 ay
Cevap
14Cevap
Maşallah nasıl kilo verdin bu kadar🥺 taktik verir misin
Ekmek tüketme sadece yemek bide salata ye abur cubur ayda bir defa yiyebilirsin çayını şekersiz iç bol bol yürüyüş yap akşam uyumadan önce bir kese yoğurdun içine bir kaşık pul biberi koyup ye sabah uyandığında limonlu su iç 🙂
Abur cubur dan bi kurtulsam... canım çok çekiyor. Hele ki stres zamanlarımda illa ağzıma atıyorum bir şeyler. Yeme içmem sağlıklı ama abur cuburda sınıfta kalıyorum. Nasıl gidiyor o an ki isteğin
Küçülmesi lazımdı aslında nasıl oldu şaşırdım , ama müthiş kilo vermişsin tebrik ederim. Bu arada herkes büyümesini ister sen niye rahatsızsın bundan?
Eee ne guzel iste
Simdi biraz daha sabrederek ideal kilona kadar devam
göğüslerin büyümedi , bedenin küçüldüğü için o bedene göre büyük şimdi :)
İlginç normalde tam tersi olur ama ssnde aşırı fazla kilodan göğüslerin de yağlı duruyormuş şimdi kiloların gidince göğsünden gitmemiş
Vücudun ile orantılıdır kilo iken yağ olduğu için fark etmemişsindir
Kilo oranına göre küçük görünüyormuş, Diğer yerlerden kilo verince onlar aynı kalmış, gibi.
Aslında göğüslerin aynı sadece kilolu iken küçük görünmüş zayıflayınca ortaya çıkmışyır
Sen kilolu iken belli olmuyor su aslında memeler öyle idi zaten kilo verince belirginleşti
Aslinda kilo verince goguslerin ortaya çıktı
Görmek lazım tombişim
Keşke zayıflamasaydın of
Normal de tam tersi olur diye biliyorum
Normaldir normal rahat ol
Yok sallamışsın
Kaç oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🧡 Tatlım önce gurur duyman gereken şey o 60 kiloluk fark, inanılmaz bir başarı bu 👏
Göğüslerinle ilgili durum bazen kilo kaybıyla orantısız görünebilir; vücut yağ dağılımın değiştiği için sana olduğundan büyük gelmiş olabilir 😊 Eğer ani, asimetrik, ağrılı bir büyüme yoksa genelde sorun olmaz. Yine de içinin rahat etmesi için bir kadın doğum ya da genel cerrahi uzmanına görünmen çok iyi olur canım 💗
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte detaylıca değerlendirebiliriz, her zaman buradayım 🌸