Diyet & Beslenme Benden daha zayif ve daha ince kola sahip olan var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benden daha zayif olanlar var mi?45 kiloyum boyumda 1.65. Benden daha zayif ve daha ince kola sahip olan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Diyet & Beslenme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vardır illaki ama benim kolum bir az daha kalın 😄 0 0 Yorumla
KURTİNİNDE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 4 ay vardır da sanırım bir rahatsızlığından dolayı vardır ayrıca bedeniniz sıska çok ta kötü görünmüyor huyum kurusun ince kadınları beğeniyorum 0 0 Yorumla
sessiz06ank Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 4 ay kemiklerin görünüyor. yağ ve kas kaybı yaşamışsın. umarım kendi tercihin değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vardır illaki ama benim kolum bir az daha kalın 😄
vardır da sanırım bir rahatsızlığından dolayı vardır ayrıca bedeniniz sıska çok ta kötü görünmüyor huyum kurusun ince kadınları beğeniyorum
kemiklerin görünüyor. yağ ve kas kaybı yaşamışsın. umarım kendi tercihin değildir
Nesne kilo almıyorsun
Vardır