Zayıflamak isteyenler bakabilir. zayiflama iğnesi mounjaro?

Uzun zamandır bir iğneyi araştırıyordum iğnenin ismi mounjaro ve sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve aile hekimine sordum kullanabilir miyim diye o da kullanabilirsin dedi ama kan tahlili yaptırmanız lazım dahiliyede endrokine baktırsanız daha iyi olur ama ben sadece kan tahlili verdim ve doktoruma sordum o da kullanabilirsin dedi ve yaşım daha genç olduğu için 19 yaşındayım pek sorun olacağını düşünmedim velhasıl kelam dün iğneyi eczaneden aldım iğne bu arada reçetesiz satılıyor devlet karşılamıyor ama yine de doktor kontrolü ile iğneyi alın iğneyi dün dört gibi vuruldum ve dörtten beri dün dörtten beri hiçbir şey yemedim sadece su içtim sabah da Türk kahvesi içtim sanki böyle hunharca yemek yemişim gibi bir şeyi uyandırdı aşırı bir tokluk var ve bu ilaç için bir kutusunda dört doz bulunuyor dört dozda bir aylık yani haftada bir mesela ben çarşamba günü vuruldum yani dün haftaya çarşamba vuracağım sondaki haftaya çarşamba vuracağım böyle bitecek ve bir aylık yani bu dört doza 10.000 TL verdik ikinci aylık için yine alacağım o da eğer dozu arttırmazsam yine 2:30 alırsam o da 10.000 ama arttırılırsa fiyatlar mesela ben 2:30’dan beşe çıksam fiyat 18’i bulur belki ama gerçekten de değişik bir toplu ikisi yaptı haftaya kadar bakacağım eğer haftaya kadar bir 5 kg verirsem benim için muazzam olacak. Bu arada ozempic ve mounjaro karistirmayin diğerini daha çok yöneticisi var ve o diyabetik şeker hastalarına yazılıyor ileri derecede şeker hastalarına ama mounjaroyu herkes kullanabilir doktor kontrolü şartıyla
Zayıflamak isteyenler bakabilir. zayiflama iğnesi mounjaro?