Eski sevgilime sadece kilom yüzünden geri dönmeyi düşünmem normal mi 😔?

eskı sevgılımle sevgılı oldugumuzda yaklasık 64 kilo falandım boyum 155 benım o zamanlar kendı kılomu hıc sevmıyodum gobegı acık cok gıyınen bırıyım ve kıyafetlerımın altından gobegımın cıkması oturunca katlanması cok rahatsız edıyodu ama eskı sevgılım oynamayı ve vurmayı o kadar sevıyodu kı bu sekste de onu fazla tahrık edıyodu zamanla benımde cok hosuma gıtmeye basladı ılıskımız ıcınde kılo almaya basladım Şu an 77 kıloyum ve ıkı ay once ayrıldık ama eskı sevgılımden sonra karsıma ne kadar erkek cıktıysa hepsı sakayla karısık kılomu dalga konusu yaptı boyumdan dolayı da 77 kılo cok fazla oluyor Şu an ben kendımı cok kotu hıssedıyorum ama zayıflayamayacak bır noktaya geldım gun ıcerısınde cok yemek yemek artık standardım oldu ve artık karsıma eskı sevgılım gıbı bırısı çıkmıyor😔ve sanırım aşırı derecede kilo körlüğüm oluştu kendimi çokta kilolu görmüyorum ama ınsanların sakalarından kendımı kılomdan dolayı kotu hıssetmeye basladım ama zayıflamak benım ıcın cok zor sanırım eskı sevgılım gıbı bırısı karsıma cıkmazsa gerı donucem

Eski sevgilime sadece kilom yüzünden geri dönmeyi düşünmem normal mi 😔?