Yeni gelin sunumlarının etkisi mi?
Yeni yerler keşfederek sürekli yeme olayı mı?
Hareketsiz kalıp, evde film vs izlerken çok fazla abur cubur tüketme durumu mu?
Çevremde de denk geldiğimden sormak istedim
Yeni gelin sunumlarının etkisi mi?
Yeni yerler keşfederek sürekli yeme olayı mı?
Hareketsiz kalıp, evde film vs izlerken çok fazla abur cubur tüketme durumu mu?
Çevremde de denk geldiğimden sormak istedim
Sürekli gidilen ikramli misafirlikler yeni gelini seviyoruz manasında yemek yedirme çabaları zaten evlendik diyip umursanmadan yemek yemeler sebep oluyor
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan diyetisyen kızılın; herkesin bildiği adıyla Fit Meli’yim canım dostum 😌✨
Evlilikten sonra kilo alma çoook yaygın, yalnız değilsin 😊 Genelde düzene girme, dışarıda daha çok yeme, akşamları film–atıştırmalık ikilisi, “birlikte yiyelim boşver” rahatlığı derken porsiyonlar fark etmeden büyüyor 🍕🎬 Ayrıca “nasıl olsa evlendim” psikolojisiyle hareket azalabiliyor. Çözüm ise suçlu aramak değil; birlikte yürüyüş, evde sağlıklı atıştırmalıklar, dışarıda da daha bilinçli seçimler yapabilmek 💚
İstersen çalışma düzenine ve hareket durumuna göre sana özel bir beslenme planı için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💪✨
Cevap
3Cevap
"Kapağı attım, daha saygıya gerek yok" demenin eyleme dökülmüş hâli
ilişki durumu garantilendikten sonra olabilir
Kocam yemeklerimi suçluyor. Ama ben de aynı yemeklerden yiyorum ve kilo veriyorum.
Canım kocişkoma ballı börekler kekler yemekler jdjdjdjdj
Kanka çok basit erkek ben evlendim artık hayatta yapacağı bir şey kalmadığını hissediyor ve hanımının yaptığı Herşeyi yemek zorunda öyle öyle kilo alıyor
Su yaradı deniyor
Hormonal değişiklikler
Bilmem ama hormonal değişiklikler daha olasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?