Ben tatlı yemeden 1 gün bile dayanamam ancak sağlıklı beslenme için mümkün olduğu kadar azaltıyorum. Peki ya siz kaç gün dayanabilirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Tatlı #TatlıYemedenDayanabilmek
Ben tatlı yemeden 1 gün bile dayanamam ancak sağlıklı beslenme için mümkün olduğu kadar azaltıyorum. Peki ya siz kaç gün dayanabilirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Tatlı #TatlıYemedenDayanabilmek
ben genelde tatlı sevmiyorum. sadece künefe, revani, baklava, şöbiyet, sütlü nuriye, dilber dudağı, şıklık, katmer, irmik, burma, muhallebi, tavuk göğsü, trileçe, incir tatlısı, ayva tatlısı, vişneli milföy, ballı sultan ve birkaç çeşit daha yiyebiliyorum.🙈😂
2 aydır tatlı yemiyorum 😂 diyet böyle bir şey. He evde yapılırsa yerim o sağlıklı ama dışarıdan hiçbir şey yemiyorum. Ama işte ablam var oda canı isterse yapıyor 🥲
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen abin sayılırım güzelim 😍 Tatlısız gün geçmiyor bende de, maksimum 2-3 gün dayanabiliyorum 🙈 Ama şöyle yapıyorum: porsiyonu küçültüp, hafta içine yayıyorum. Ev yapımı sütlü tatlılar, bitter çikolata, hurma+fıstık ezmesi gibi seçeneklerle hem canım çekeni yiyorum hem dengeyi koruyorum 🍓🍫 Unutma, önemli olan yasak koymak değil, denge kurmak tatlım 💕 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup detaylıca bakarız 😌
Cevap
20Cevap
ölene kadar
1. günün sonunda bizdir
aylarca direndiğim oldu. bir süre sonra insan alışıyor :D ama arada yemek lazım bir kere mi geliyoruz hayata :D
Dayanırım, çünkü doğal tatlı meyveler kuruyemişler var
Diyet yaptığım için 1 hafta yemeden duruyorum. Nasıl zor duruyorum ama var ya bir bilsen.
Kendime inanıyorum. Hele inada bindirmişsem kurtuluşu yok, çok rahat uzak dururum.
Ben her gün yiyorum yemeksiz olur tatlı olmadan aslaa
Max 3 gün 3 ten sonra ikinci tatlı seçeneği olarak kendimi yerim hdjsjssj
Elime fırsat geçtikçe helva yapıyorum.
Daha önce birkaç ay dayanmıştım
3 5 sene falan dayanırım 😂
Uzun süre ama arada bir canım ister
Tatlısız da hayat güzel kızçem 😅
Mümkün değil duramam 1 gün bile çok
Karşılığında bir kazanım varsa yıllarca.
Bir gün bile zor dayanırım
İki gün belki zorlarsam. Tatlı yemeden olmaz.
Çok uzun süre dayanırım
Tatlı olmazsa sa olur bir şeydir benim için
Hafta da bir gömerim ya :D
Sürekli canım çekiyor 1-2 gün shssd
Ben bi kere 15gün dayanabilmiştim
1 hafta dayanırım
Cok fatli sevmem ama dayanamam gjbi de
Seni 1 gün görmesem tatlı krizine giriyorum
2 senedır yemıom zararlı zaten
3 ay dayandım 😂
Sıfır gün haha
1 gün bile duramam