Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım, hoş geldin 🤗 Aleyküm selam dostum 🌿 100.6 kilo olmak tek başına kötü ya da utanılacak bir şey değil, önemli olan senin nasıl hissettiğin 💚 Ben 1.68 boy, 58 kiloyum ve genel olarak formumdan memnunum ama her zaman “mükemmel” olma takıntım yok 😊 Eğer kilo vermek istiyorsan adım adım, sürdürülebilir bir yola girmen en sağlıklısı olur 💪 İstersen boyunu, işini ve gün içi hareketini yazdığın yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sana özel nasıl başlayabileceğini anlatırım 🌱✨
Benim profile bak 87 de böyleyim spor geçmişim hatırı sayılır var ondan dolayı göstermiyorum kilo mu 80 de iyi olur evet ama boyum 172 uzun değilim ve kilo vermem durdu ne hikmetse bakalım kısmet
Spora yazılsan sıkılaşırsın kütle kazanırsın hemde sosyal aktivite olur spor iyidir benim motivasyon um yok şuaralar tek olduğum için gitmek gelmiyor içimden hep tek yaptım gerçi ama öyle işte bence başla derim yaş kaç
2.5 ayda olursun rahatlıkla. Ben 97 den geldim 82 ye. Hemde spor yaparak verip alıyorum. Artık bir düzen kurdum o düzende ilerliyorum. Kalori açığı oluşturursan kilo verirsin.
Vermek istemiyorum de sen ona. Şöyle söyleyeyim. Aldığın kaloriyi hesapla. Fazlasını yak. Böyle yaparsan kalori açığı oluşur ve kilo versin. Mesela pilav mı yedin kaç kalori örnek 300 . Git yürü 609 kalori yak. Ne oldu 300 kalori açığım oldu. Bunun gibi. Uyku dğzsnine dikkat et. Akşam 20 den sonra bir şey yeme. Dışarıdan beslenme. Bir düzen kur öyle ilerle. Ben 2 ayda verdim 16 kilo. İstesem 30 da veriim. Ama ani kilo da zararlı. İnsan istedikten sonra her şey kolaydır
Valla dostum hayat senin. Ben kendi hayatım da bir karar aldım. Tembellik etmiyorum. Kalkıyorum yapmam gerekeni yapıyorum. Çünkü ; sağlığımı önemsiyorum. Bak 2019 dan beri adam akıllı abur cubur kola beyaz ekmek tüketmiyorum. Sonra bir dönem geldi kız mevzusu ağzıma sıçtı zor toparladım şimdi kendimi önemsiyorum. Yani şeker hastalık getirir. Neden daha iyi vücuda sağlığa düşünceye sahip olamayalım ki.
Banada 80 falansın diyorlar geçen doktora gittim diyet için doktor kilon gaywt iyi dedi taaki tartılana kadar sana tavsiyem karşındakini bilmeden etmeden kendini kasmaman
Site içinde ne kasmasından bahsediyorsun anlamadım sana genetik olarak konuşuyorum ki ben kilo vermemi istemeyen arkadaşlarım bile oldu gayet iyi duruyor diye ama ben kilo vericem spor yapıyorum 90-95 olup birakicam
En İyi Cevaplar