Herkes bir zayıflama sıfır beden olma çabasında ama herzaman balık etli kilolu kız bir adım öndedir hatta sanalda kilolu kızlar zayıf olarak kendini tanıtıyor Peki ya siz kızlar boy kilonuz nedir
İlk cevap benden olsun 195 cm 90-95 kg
Herkes bir zayıflama sıfır beden olma çabasında ama herzaman balık etli kilolu kız bir adım öndedir hatta sanalda kilolu kızlar zayıf olarak kendini tanıtıyor Peki ya siz kızlar boy kilonuz nedir
İlk cevap benden olsun 195 cm 90-95 kg
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
179 boy 85 kiloyum gayet memnunum ben kilomdan 😀 bacaklarım kalın üst normal
Gerçi bir 5 kilo versem iyi olur da amaan kim uğraşacak bir ara zayıflarım
Aynen öyle sağlık problemi olmadığı sürece çok güzel
Evet şükür yok 😀
Neden gizlisin
Bilmem
Sen niye nickine 195 cm yazmışsın
Tkb at ozaman
Laskele aklıma o an boyum geldi
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen kızılın ✨💃
Kanka sen konuyu tatlı yerden yakalamışsın ama kadın bedeni “balık etli, zayıf, kilolu” diye kalıba sığmaz, önemli olan sağlıklı ve kendini iyi hissetmesi 💗 Senin boyuna göre 90-95 kilo fena durmuyor ama yağ-kas oranı, göbek çevresi gibi detaylar daha önemli 💪 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda ölçülerini yaz, birlikte daha net değerlendirebiliriz 🌿
1.72 boy 62 kilo. Ama vermek istiyorum. Diyet ve spora ara vermiştim haftaya tekrar başlicam. Vücudum iyi ama ince bacak seviyorum
Bence boyunda uzun verme
İnce bacak daha iyi değil mi? Bence daha güzel duruyor. Bi 5 6 kilo versem yeterli bence
Bence kalın bacak
Hepiniz böyle dersiniz sonra selülit ya da çatlak görünce bu ne dersiniz. Neyse ben nasıl beğeniyorsam o olurum zaten
Tabiki ama aşırı kilolu değilsinki
Çatlak ve selülitin kilo ile ilgisi yok işte bunu anlamıyorsunuz. Hiç çatlağı olmayan obez tanıdıklarım var ve benden daha zayıf çatlağı çok fazla olan insanlar var. Genetik bir şey sonuçta
Genetiğe zaten yapacak bişey yok işte bunu anla
Önceki soruda isyan ettin kızlar uzun erkek sevmiyor diye yine geldin şişko kızlara. Sende kaşınıyorsun
Neden gizlisin Sohbet soru yeri burası
Anla şunu artık obez arama
Yooo obez değilde herkes sıfır beden olmasın kafasındayım
İşte bundan kaybediyorsun daha çok yalnız kalırsın sen
Peki senin boy kilon neki
Obez değilim 160ım
O çok istediğin kiloda değilim
Sen beni hep yanlış anlıyorsun ki illa kilolu illa zayıf olsun dediğim yok
Sen illa kilolu balık et tutturmuşsun
Yok yanlıs anlamısın
Her soruda balık etli var?
Benden zayıf kimse olamaz boy 180 kilo 55