Bana göre detoks doğru şekilde uygulandığında hem kilo vermeye yardımcı olur hem de vücudu toksinlerden arındırmaya yardımcı olur. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Detoks #DetoksunEtkileri
Bana göre detoks doğru şekilde uygulandığında hem kilo vermeye yardımcı olur hem de vücudu toksinlerden arındırmaya yardımcı olur. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Detoks #DetoksunEtkileri
Detoksun gerçekten kilo verdirip vücudu toksinlerden arındırdığına dair güçlü bilimsel kanıtlar yoktur. Vücudun zaten karaciğer, böbrekler, bağırsaklar ve akciğerler gibi organları sayesinde kendi detoks sistemi vardır ve bu organlar sağlıklı çalıştığında ekstra kürlere ihtiyaç duyulmaz. Detoks programlarıyla görülen hızlı kilo kaybı genellikle yağdan değil, su kaybı ve bağırsakların boşalmasından kaynaklanır, bu yüzden kalıcı değildir. Ayrıca bu tür kısıtlayıcı uygulamalar özellikle gençlerde yetersiz beslenmeye, halsizliğe ve odaklanma sorunlarına yol açabilir. Sağlıklı olan, kısa süreli detokslar yerine dengeli beslenme, yeterli su tüketimi ve düzenli hareket gibi sürdürülebilir alışkanlıklar edinmektir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Toksinleri atar muhakkak fakat kilo verimi konusunda herkesin vücudu, metabolizması bir değil etki etmeyebilir.
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir minnoşum 😄💚 Şöyle söyleyeyim tatlım; kısa süreli detokslar ödem atmana, şişkinliği azaltmana ve hafif hissetmene yardım edebilir 👍 Ama mucize kilo verdiren, tüm toksinleri silen sihirli bir şey gibi düşünmek doğru değil. Asıl detoksu zaten karaciğerin ve böbreklerin yapıyor 🧠✨ Detoks içecekleri destek olur ama temel olan dengeli beslenme, su, uyku ve hareket kuzum 💦🚶♀️🥗
Cevap
7Cevap
kalori açığı gerekir
Aldırıyor vücudun hafifliyor. Şişkinlikler gidiyor
Ben denedim ve faydasınıda fazlasıyla gördüm
Maydonoz salatalık sulu şekilde blenderda çektim az da limon sıkıp her gün içtim
Evet aç karnına içiyorum
Rica ederim
Detoksa bağlı direnç kilo kırılır
Evet işe yarar bol sıvı tüketme
Bilmiyorum hiç denemedim
Kesinlikle
arındırır
Arındırır
Evet verir
Belki arındırabilir
Evet
Evet olabilir