Düzenli kontrole gittiğim doktorum YouTube ve Instagram'da video içerik vs üretmeye başladı. En son gittiğimde benimle konuşma şekli değişmişti. Sanki video çekiyoruz gibi daha coşkulu daha güleryüzlü konuşuyordu. Biraz yapay geldi kısacası. Ayrıca reçete yazarken ben istemiyor olmama rağmen zayıflama ilacı yazdı, bana yazması gereken esas ilaçlarımı da unuttu, ben hatırlattım. Yani tamamen beyni yakmaya başlamış bilemedim 😂 morbidly obez değilim yani, bana bu ilacı reçete etmesi için en azından obez olmam gerekir. İyi bir doktor öyle hızlı zayıflatan bir ilaç vermezdi diye düşünüyorum. İlacı da sosyal güvenlik kurumları karşılamıyor zaten ve aile hekimime de danıştığımda ilacı bıraktıktan sonra eski kiloların geri alındığını söyledi, internetten araştırdığımda da bunun doğru olduğunu gördüm. Zaten ilaç şirketi de insanlar ilacı bırakamasinlar diye üretmiş resmen. Yakında gençlik ilaçları da çıkar, the interview filminde vardı, bıraktığın an yaşlanmaya başlıyorsun. Bu ilaç da öyle bir ilaç, bıraktığın an kilo almaya başlıyorsun. Bence ilacın tek katkısı büyük şirketlerin sundukları yiyecekleri gözden geçirmeleri oldu. Çünkü bu ilacı kullanan insanların iştahı azaldığı için ABD'de fast food ve abur cuburlara olan talep azalmış. Şirketler mecburen daha sağlıklı yiyecekler üretip pazarlayacaklar. O açıdan insanlığa bir katkısı olmuş olabilir.
Doktorlar da video vs çekip içerik üretmeye başladıklarında biraz daha hastalarını anlayıp empati kurmaktan uzaklaşıyorlar bence. Doktor sanki ayaklı reklam panosu gibi geldi bana, adeta bir ürün pazarlıyordu ve hiç hoşuma gitmedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer