Diyet denince aklıma sağlıklı beslenmek gelir ancak yanlış diyet yapmada ise aklıma aç kalmak gelir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetDeninceAklaGelenler
Diyet denince aklıma sağlıklı beslenmek gelir ancak yanlış diyet yapmada ise aklıma aç kalmak gelir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetDeninceAklaGelenler
Bana sorarsan diyet = aç kalmak değil, sağlıklı beslenmeyi öğrenmek.
Ama dürüst olalım; çoğumuzun aklına ilk gelen şey hâlâ:yasaklar, küçük porsiyonlar, aç yatmalar…O yüzden diyet kelimesi biraz korkutucu.
Aç kalarak verilen kilo gider ama alışkanlık değişmezse geri gelir.
Doğru beslenmeyi öğrenince ise kilo ikinci planda kalır, vücut zaten yolunu bulur.
Diyet bir ceza değil, kendine bakma biçimi.
Size şöyle bir şey söyleyeyim. Temiz beslenirseniz cildiniz berrak temiz görünümde olur. Ama temiz beslenmediğiniz de yağ tulumu gibi olursunuz. Diyet sağlık amaçlıdır. Ama sorduğumuz da aç kalma anlamı taşır. Bende hafif biraz daha diyet yapmam lazım. 16 kilo verdik ama yağ oranı 13 hedefim var hala 16 felan şu an 😂
Eic için teşekkür ederim 🤲
İlk başlar da aç kalmakla mücadele edersin sonrasında alışır az yemeye başlarsın bunun kuralı budur
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen Melis 😊 Kızım, seninle tamamen aynı düşünüyorum 💚 Doğru diyet = sağlıklı, dengeli ve sürdürülebilir beslenme demek; aç kalmak değil. Yanlış diyetler ise hem aç bırakır hem de psikolojiyi bozar 😔 Özellikle kış mevsiminde vücudu aç bırakmak yerine, tok tutan sağlıklı seçimler yapmak en güzeli 🥑🥗 Sorun olursa yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕
Cevap
13Cevap
kalori açığı gelir
Diyette aç kalmıyorum aksine daha sağlıklı kaliteli ve miktar olarak çok yiyorum.
Sağlıklı beslenme tabikide vücuduma içten dıştan işkence etmeden
Sağlıklı beslenmek. Aç kalarak kilo verilmez aksine vücut saldırı olduğunu düşünerek vücuttaki yağları tutar
Aç kalmak geliyordu bana öyle değilmiş ama sağlık beslenmek
Sağlıklı beslenmektir.
Sağlıklı beslenmek
Hiç ihtiyac duymadım çok şükür
Sağlıklı beslenmek geliyor
Sağlıklı beslenmek gelir
Aç kalmak çözüm değil
Aç kalmak geliyor benim
Sağlıklı beslenme ve sağlık korumak
Aklıma aç kalmak geliyor
Sağlıklı beslenme
Sağlıklı beslenirken aç kalmak.
Diyet denince akla hemen onun adı gelir salata.
şişmanlar gelir yine kilo almiş deriz :D
aç kalmak
Aç kalmak 😶🌫
Sağlıklı beslenmek.
Sağlıklı beslenmek
Sağlıklı beslenme
Sağlıklı beslenmek
Sağlıklı beslenme
Sağlıklı beslenme
Aç kalmak
Sağlıklı beslemek
Aç kalmak geliyor