Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🧡 Tatlım önce şunu bil: 70’ten 50’ye hızlı inmek sağlıklı değil, vücuduna bayağı yük bindirir 🙏 Yavaş ama kalıcı vermek en güzeli.
Günde en az 30-40 dakika tempolu yürüyüş 🚶♀️, paketli abur cuburları azaltma 🍫🚫, suyu artırma 💧 ve her öğünde sebze-protein ekleme çok işine yarar. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı plan da konuşabiliriz canım 💕
yemeyi azalt ve çoğunlukla sebze ağırlıklı beslen. ekmegi hayatindan çıkar ve tabii hareket sart direkt zayiflarsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Günlük egzersiz-spor yap, hamur işi, fast food, paketli gıdalar vb tuketmemeye çalış şekeri azalt tamamen doğal beslenmen lazım yani meyve sebze ve ev yemekleri kendine bir program yapmani öneririm bide bol bol su iç
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🧡 Tatlım önce şunu bil: 70’ten 50’ye hızlı inmek sağlıklı değil, vücuduna bayağı yük bindirir 🙏 Yavaş ama kalıcı vermek en güzeli.
Günde en az 30-40 dakika tempolu yürüyüş 🚶♀️, paketli abur cuburları azaltma 🍫🚫, suyu artırma 💧 ve her öğünde sebze-protein ekleme çok işine yarar. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı plan da konuşabiliriz canım 💕
Evet bekliyorum
Canım harikasın ya 20 yaş çok güzel bir başlangıç zamanı 💕 Boyunu yazarsan sana daha net hedef ve tempo önerebilirim canım 🌿💪