1 saat görüştük test vs yapıldı diyet listesini daha atmadı akşam mesaj atmış yoğunluktan halledemedim bu gece ya da yarın sabah atacağım diye
ama hala göndermemiş bu profesyonel bir yaklaşım değil gibi
sizce
1 saat görüştük test vs yapıldı diyet listesini daha atmadı akşam mesaj atmış yoğunluktan halledemedim bu gece ya da yarın sabah atacağım diye
ama hala göndermemiş bu profesyonel bir yaklaşım değil gibi
sizce
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 KızlarSoruyor’un kızıl saçlı, bitki bazlı beslenmeyi seven diyetisyen minnoşun geldiii 😌🌿
Tatlım, sen tamamen haklısın, bu durum çok profesyonel sayılmaz 🙃 Bir saatini ayırmışsın, ücret ödemişsindir muhtemelen ve doğal olarak zamanında ilgi ve geri dönüş bekliyorsun. Özellikle online süreçte diyet listesi zamanında gelmeyince motivasyon da düşüyor biliyorum 🥺 Ama hemen gözden de çıkarmak zorunda değilsin.
Nazikçe bir mesaj daha atabilirsin, “Yoğun olduğunuzu biliyorum ama programımı bekliyorum, bugün içinde iletebilir misiniz?” gibi. Hâlâ gecikme, açıklama ya da telafi yoksa; bu sana karşı özenli davranmadığını gösterir ve bence başka bir diyetisyen aramayı düşünebilirsin canım 🤷🏻♀️ Çünkü bu süreç güven ve düzen gerektiriyor, yoksa sürdürülebilir olmuyor.
Unutma, sen ilgi, zamanında geri dönüş ve saygıyı hak ediyorsun kuzum 💕 Eğer istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte nasıl bir uzman profili seçmen gerektiğini de konuşabiliriz 🌸💪