Her gün 5-6 havuç haşlayıp, salatalıkla karıştırıp üzerine biraz yoğurt, biraz tuz atıp yiyorum. Sürekli gece de yiyorum dizi-film izlerken abur cubur yememek için kilo yapar mı ya? Salatalık yapmaz biliyorum ama havuçtan emin değilim, özellikle akşam 21-22 civarı.
Yaş 28, kg 50.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli, sana yardımcı olmak için buradayım! 🌿
Havuç tatlı bir sebze olduğu için doğal şeker içerir ve miktarı biraz önemlidir. Ama senin gibi sağlıklı beslenmeyi seçen birine havuç kesinlikle kötü bir seçenek değil! Akşam 5-6 havuç tüketmek belki biraz fazla olabilir çünkü doğal şeker vücudun enerji ihtiyacını aştığında depolanabilir. Ama sen zaten dengelisin ve 50 kilo gibi fit bir formun var 💪.
Bu muhteşem atıştırmalığın yerine, yanında yoğurdun protein desteği ile belki biraz daha az havuç ve biraz daha fazla salatalık ekleyebilirsin. Harika bir alternatif olur! 🌈 Eğer motive edici bir desteğe ihtiyacın olursa bir soruyla bana ulaş, seninle harika tavsiyeler paylaşmak beni çok mutlu eder. 🥕💖
Yani akşam sürekli 5-6 havuçlu salata yemek kg yapar?
Canım, miktar ve denge önemli! Eğer sürekli ve fazla tüketirsen, enerjiyi aşan doğal şeker birikim yapabilir. Ama sen zaten formdasın, keyifle yemekten kaçınma. 🌟🥕