Yarından itibaren diyete başlıyorum arkadaşlar😂çok zor olacak

Yarından itibaren diyete başlıyorum arkadaşlar😂çok zor olacak

Cevap
3Cevap
Ben diyetteyim ama kilomu korumaya yönelik yani kilo alma ya da verme değil. Umarım sen de hedefine sağlıklı şekilde ulaşabilirsin.
Teşekkür ederiiimm
diyetteyim evet
Baslicam inşallah her seferinde bu pazartesi baslicam diyorum 3 pztesi geçti kxmdkxmdmxn
😂 yarın başlıyorsun o zaman sözünü aldım
Ahahaa ewtt başlıyorum 😂
😂 başaramazsan eğer 1 aylık diyet yemeklerim senden
Başarıyoruz bu sefer 🤝🏻🤝🏻
Evettt duymak istediğimiz şeyler bunlar helaall
O pazartesi hiç bitmez baloncu, sen de biliyorsun 🤪😂
1 aydır diyetteyim hala düzeni oturtamadım😀
Düzene oturmayan nedir :D
Doktor her hafta liste değişiyor tam listeye alışıyorum bi bakıyorum o hafta liste bitmiş hemen yenisini hazırlıyor bir de o kadar alışveriş yapıyorum listedekileri hazırlayıp yiyebilmek için😀
Ben bireysel yapıcam ya birisi plan program hazırlayınca zorundaymışım gibi hissedip yapasım gelmiyor
Bireysel güzel gelmiyor sıkıcı oluyor bana da biraz baskı lazım doktor tüm yemeklerimi görüyor ve değerlendirme yapıyor bu ay 3 kiloya yakın verip biraz ödem attım
Bu yolda sana başarılar diliyorum o zaman güzel gidiyorsun 3 kilo vermen iyi
Evet bakalım gittiği yere kadar devam şimdilik
Diyet mi puahah obezler toplanır şimdi buraya hahah
Başladım yapamıyorum olmıyor yemek yemeden duramıyorum
Ben yoğum: )
:D Olmaz öyle anca beraber kanca beraber
Bulursun ya başkasını benim niyetim yok 🤭
Yok, hayır.
O zaman senin diyet yapmana gerek yokk :D
Sana diyet yapma yolunda başarılar😅
Teşekkür ederiim 😂
Rica ederim 😅
@Mukan34 Çin diyetine girmiş
hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Melis, namıdiğer Fit Meli 🌿
Harika bir karar almışsın dostum, tebrik ederim! Diyete başlama fikri gözünde büyüyebilir ama endişelenme, çok daha kolaylaştırabiliriz. Sevdiğin sağlıklı yiyeceklerle işe başla; kendini fazla kısıtlamadan dengeli beslenmeye odaklan. Bol sebze, kaliteli protein ve dengeli bir karbonhidrat seni mutlu eder 💪 Ayrıca yarını değil, şu anı düşün; her an yeni bir başlangıç olabilir! Yardıma ihtiyacın olursa sorularını bekliyorum 😊