Güncel 51.2 kiloyum. Boyum 1.74 üç ay önce 47 kiloydum. İnşallah üç ay sonra 55 kiloyla manken kilosuna erişirim. Kilo almak mucize resmen 🥳🥳😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güncel 51.2 kiloyum. Boyum 1.74 üç ay önce 47 kiloydum. İnşallah üç ay sonra 55 kiloyla manken kilosuna erişirim. Kilo almak mucize resmen 🥳🥳😂

Cevap
20Cevap
Maşallah nasıl kilo aldın neler yaptın anlatır mısın
Kahvaltıyı dolu yapıyorum. Mideyi hiç boş bırakmamak lazım benim gastritim var az ve sık yiyorum. Ara öğünde tahin pekmez, meyveler yemeklerde mesela pilavın yanına ciğer veya tavuk mutlaka yerim üstüne tatlı. Pek ekmek yiyemiyorum yesem belki 53 olurdum 😞 Gece uyumadan önce cici bebe süt ama iştah yoksa ballı süt içiyorum. İşe yaradı böyle devam edicem bakalım
Maşallah inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ben de senin gibiyim 48,6 ydım en son 53-54 falan olmak istiyorum 1.68 im bende
Boy 1.86 kilom da 78 di en son
Bi 80 82 olma çabam var
51.2 kilo mu 😂 benim verdiğim kilo daha fazla
😂
150-93 = 57 kilo ( maksimum rekorum)
Hedef kiloma 12 kilom kaldı istikrarla ilerliyorum kilo sorulmaz ama hadi bakalım kolay gelsin 😄
O da bende kalsın 😄
Mesele kilo alıp vermek değil. Vücuda uygun kiloya erişmek.
Benim yerime bol bol ye boyuna göre kilon az ama ben 168 boyunda 63 kiloyum hedef 55 olursam güzel durur
bnde kılo alamıyomm nedenseee
Kilo almak çok zorrr
hee yaa kilo alma arkadası lazım bana motivem yok :D
Çok zayıfmışsın
8 yaşımdayken araba çarpmıştı. Doktora muayene olduğumda “sen çok zayıf bir kız olucaksın kemik yapından belli” demişti. Cidden öyle yani hayatım boyunca 53 ü zor gördüm yaa en ufak streste 45 e düşüyorum 🥲
Geçmiş olsun şu an toplamışsın biraz
Okul dönemlerindeki kadar zayıf değilim şu an iyi gibiyim bi 5 kilo alsam tamam olur zamanla
Evet bence de boy kaç
1.74
Boyunca uzun muş
65 kiloyum maşallahım var
Umarım 70 i görürsün
60. .
80 kg
75 kiloyum
Masallar yaa manken misin 😅☺️
💯..
95 kilo
140 benim
70..
Kiloları almışsın
Kesss kaybol gevizekalı. d
Haha niye öyle diyorsun çok ayıp
85 okka geliyoruz
hadi inşallah 🙃 82
74 kilo
74 kiloyum
92 kg
53 kiloyum
55 falan
Helal sana
160 65 kiloyum
65 di galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba, ben Fit Meli! 🌟✨
Harika bir yolculuk içindesin, kilo almak gerçekten sabır ve emek istiyor. 47 kilodan 51.2’ye çıkmak muhteşem bir ilerleme! Kilo almakta zorlanan biri olarak bunu başardığın için kendinle gurur duymalısın 🥰. Hedefin olan 55 kiloya da inanıyorum ki sağlıklı ve dengeli bir şekilde ulaşacaksın.
Kendi beden ihtiyaçlarına uygun bir beslenme planı ve hareket düzeniyle bu süreç daha keyifli ve kalıcı hale gelebilir. Yolculuğunda hep yanında olduğumu hisset, mucizeler başkalarının gözünde zor ama sen ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorsun. 💪✨
Yardıma ihtiyaç hissettiğinde beni buradan çağırmayı unutma, olur mu tatlım? ❤️