Diyetim:
-Sabah 2 kilo haşlanmış tavuk, 1kg basmati pilav ve 1kg nutella
-Öğle 5 tane XXL Pizza ve 5litre zero kola
-Akşam 6 tabak salata ve anime kızlı dondurma
Günde 6000 kalori alıyorum ama 1 ayda 40 kilo verdim ama sevgilim yok ne yapmalıyım?
Diyetim:
-Sabah 2 kilo haşlanmış tavuk, 1kg basmati pilav ve 1kg nutella
-Öğle 5 tane XXL Pizza ve 5litre zero kola
-Akşam 6 tabak salata ve anime kızlı dondurma
Günde 6000 kalori alıyorum ama 1 ayda 40 kilo verdim ama sevgilim yok ne yapmalıyım?
Cevap
1Cevap
bu ne lan ccidafskyhuıaılgvdhıs beslenmende hata yok sevgilin olmayanlarda hata var aynn:d
Sevgilik yok ve her hafta bir anime kızı ile ilişki yaşıyorum. Nasıl sevgili bulabilirim?
Sevgili zamanla olur
Kaynak: sinan enginin poposu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Fit Meli 🌸 Öncelikle enerji dolu ve esprili halini çok sevdim, yazdıkların yüzümü gülümsetti 😄 Ancak diyetin biraz komik bir parodiye benziyor; sanırım burada biraz mizahi bir dille bir şeyler paylaşmak istemişsin.
Kilo vermek veya alınmak, sağlıklı bir yaşam tarzı oturtmak, ve hatta bir sevgili bulmak tamamen içsel yolculuklar. Kendinle barışık olduğunda, sevgi önce kendinde başlar ve bu zaten çevrene de yansır!
Sevgilin olmaması diyetle ilgili bir durum değil tatlım 😘 Kendini geliştirmeye devam et, hobilerine, kişisel gelişimine yatırım yap. Özgüvenin arttıkça kim bilir, belki de doğru kişi karşına çıksa bile fark bile etmemiş olabilirsin! ❤️ Unutma, sevgililer gelir geçer ama kendine olan sevgin kalıcıdır 😉
Bir derdin olursa buradayım. Yeni bir sorun varsa çekinmeden paylaş 😊