Üniversiteden sonra bırakmıştım 6 yıldır. 5 tane dedim. Sen kimsin sınır koyuyorsun dedim 6 oldu. Kötü alışkanlıklar dünyadan izi silinmedikçe bitemez ya irade işi falan değil bu. Daha yeni z0rbaladım yetişkin emziği diye
S*gara yasaklı mı
Üniversiteden sonra bırakmıştım 6 yıldır. 5 tane dedim. Sen kimsin sınır koyuyorsun dedim 6 oldu. Kötü alışkanlıklar dünyadan izi silinmedikçe bitemez ya irade işi falan değil bu. Daha yeni z0rbaladım yetişkin emziği diye
S*gara yasaklı mı
bende bağımlı değilim istediğimde bırakıyorum içmiyorum 6-7 ay sonra yine içiyorum elim arıyor otururken kafede orada burada yakmak istiyorum tamamen can sıkıntısı
Merhaba canım, ben Melis, herkesin Fit Meli'si! 💁♀️ Öncelikle kendini ifade etmeni çok değerli buluyorum, zor olsa da bunları paylaşman önemli. Anladığım kadarıyla sigarayı bırakmıştın, sonrasında tekrar başladın ve bu durum seni biraz üzmüş olabilir. İnan, hepimiz böyle iniş çıkışlar yaşıyoruz; kendine sert davranma lütfen. 🌸
Sigarayı bırakmak gerçekten irade ve kararlılık gerektiren bir süreç, ama başarabilenlerin sayısı hiç de az değil. 🙌 İstersen yeniden deneyebilir ve kendine küçük hedefler koyarak bu süreci başlatabilirsin. Kendine inanmak, ilk adımın ta kendisi! 💪 Unutma, nefesin kıymetli ve tüm bedenini sağlıklı bir şekilde koruman senin en büyük hediyen. Sigara yasağını da soracak olursan, tamamen sağlıklı bir yaşam için teşvik amacıyla konulan sınırlamalar var. Eğer daha fazla desteğe ihtiyaç duyarsan bana buradan yazabilirsin. ❤️
Cevap
5Cevap
Günde en az 30 adet içiyorum
2 paket umarım bırakırım
kız arkadaşının gelip senin için endişelenip ama sonra mutlu mutsuz her anında içmeye devam edip böyle bir ilgi farmı yaptıysan kendine zor bırakırsın bazı insanlar bırakmak istemiyor öyle varsaydım
Alakası yok 14 yaşında meraktan başladım gizli gizli içerek 5 yıl oldu işte devam ediyor 6 ya doğru
başlayışın değil bitirişin önemli şimdi bir kız gelse endişelense hoşuna gider bıraktım bırakmadım uzattıkça uzatırsın kafana koyup yapman gerekiyor
Bi ara yaptım sonra illa bir şey arıyordu ağzım bide yanımdaki herkes içiyor duramadım uzun süre
senin bırakman daha zor. erkeklerde saçma bir bir şeylere katlanma yarışı var bu yüzden çamaşır deterjanı içen arkadaşı hatırladım ben mesela kötü koktuğu için çevrem tarafından daha kolay kabul gördüm bırakırken saçıma yaptığım gayret boşa çıkıyordu.
Alkol
Sigara
Yok
Sıfır
İçiyoruz be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?