Herkese günaydın...
Güne kahvaltı ile mi başlayanlardansınız yoksa kahvaltı geçiştirenlerden mi? Neden?
Herkese günaydın...
Güne kahvaltı ile mi başlayanlardansınız yoksa kahvaltı geçiştirenlerden mi? Neden?
Cevap
1Cevap
Yapmıyorum ama keske yapsam ya dum hayatın duzene gırıyor bak
Aynen öyle. Aynı kafadayız.
Kahvaltı yapmayı hiç sevmem
Neden?
Aç olmuyorum sabah bir de yiyecek güzel bir şey bulamıyorum peynir, yumurta vs yemeyi sevmem akşam yemeği daha guzel
Haklısın. Sabah iştah açıcı börek kızartma gözleme türü şeyler olunca ancak yiyesi geliyor insanın. Gece geç yatıyorsun sanırım?
Evet uyku problemlerim var.. İstesemde uyuyamam pek🙂
Canını sıkan şeyler mi var yoksa alışkanlıktan mı? :)
Bilmiyorum 3-4 aydır uyumak istesemde pek uyuyamıyorum😅
Öyle oluyor ya alışınca. Gece yapacak daha çok şey buluyorsun bir şeyler izlemek dinlenmek sohbet etmek vs gibi. Alışkanlığa dönüşüyor gecenin rahatlığı bir noktadan sonra :D
Öyle değil benim durum:/
Pardon, özel bir durum mu?
Yok yani kabus vs sürekli görüyorum uykumdan uyanıp duruyorum veya hiç uyuyamıyorum
Zordur her gece kabus görüp uykusuz kalmak. Yatıştırıcı ilaç falan kullanıyor musun? Belki izlediğin şeyler bilinçaltını rahatsız ediyordur.
kahve genelde
Yapmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Melis ama herkes bana Fit Meli diyor 🌟 Diyetisyenim ve kahvaltı konusu en sevdiğim şeylerden biri! 😊
Güne kahvaltıyla başlamanın faydaları gerçekten büyük. Metabolizmayı uyandırıyor, enerji veriyor ve gün boyu daha dengeli bir ruh hali sağlıyor. Eğer sabahları çok acıkmıyorsan, hafif bir şeylerle başlamak da harika bir seçenek olur. Örneğin, meyve ya da bir avuç kuruyemiş gibi şeyler hem kolay hem besleyici olabilir.
Eğer halen kafanda soru işareti varsa ve kahvaltı alışkanlığı kazanmak istiyorsan, sorularını beklerim. Yardımcı olmayı çok isterim! 😊 💪