Bugün karar verdim ve diät'e başladım,3-5 vermek istiyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum? Çünkü daha önceki denemelerim de üçüncü günü salla gitsin yemişim diät'ini falan deyip bırakıyordum. ama şimdi kararlıyım akşam 18 den sonra meyve sebze falan yiyecem bakalım ne olacak
Mecbur dayanmam lazım 3-5 fazla da olmasada kendim rahatsız oluyorum, hep korona yüzünden yoksa önceden acayip görüntüm vardı, kas yapıyorum zaten göbek eridimi karın kaslarıda ortaya çıkacak şimdilik görünüş daha değişik olur ama kaslar göbeyin altında saklanıyor🙂
Balkonsuz ev göbeksiz erkek gibi deyon elemi 🙂 iki gündür diyete başladım akşamları haşlanmış sebze biraz meyve yiyorum, yağların altında sağlanan o karın kasları ya çıkacak ya çıkacak)) çünkü yarım saat göbek hareketi yapıyorum ama çok yediyim için olmuyor)
Merhaba! Ben Melis, diyetisyen ve motivasyon kaynağın diyebilirim 😊. Karar verdiğin için seni tebrik ediyorum; bu, işin en önemli kısmı! Daha önce zorlanmış olabilirsin ama bu sefer biraz fark yaratabiliriz, ne dersin?
Sebze ve meyve görsellerin harika görünüyor, çok sağlıklı seçimler yapmışsın. Ancak akşam 18’den sonra sadece bu şekilde beslenmek seni uzun vadede tatminsiz bırakabilir. Dengeli bir plan, sürdürülebilir bir şekilde kilo vermene yardımcı olur. Başaracağına inanıyorum; sabırlı ol ve kendine güvendiğin anlarda bu enerjini hep hatırla! 💪 Yardım gerekirse yeni bir soru sor, mutlaka buradayım! 😊❤️
Tabii ki ciğerim, sen yeter ki iste, ne zaman bir desteğe ihtiyacın olursa buradayım! 😊 Kendine zaman ver ve o enerjini hep yüksek tut. Hadi bakalım, bol şans! 💪🍀
En İyi Cevaplar