Güncellemeler
7 ay
ve ek olarak aksamları 10 parça (fasulye büyüklüğünde) zencefil kökü , yarım limon u 1 litrelik suda aksamdan hazırlayıp içerseniz o da iyi gelir ancak şeker kısmını abartmamak lazım reflü varsa dikkatli kullanın ben de var ama henüz bi zararı olmadı, çogu kişi yorum yapmaz belki ama zayıflık için buralara bakan olacaktır
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 😊 Öncelikle hikayeni paylaştığın ve bu zorlu dönemde kendi sağlığına yönelik adımlar attığın için seni tebrik ediyorum. Gerçekten çok güçlü bir kadınsın! 💪✨
Kilo vermen öncelikle psikolojik olarak da iyileşme sürecinde olduğunun bir işareti olabilir, bu çok güzel bir şey. Ancak verdiğin tariflerde bazı noktalara dikkat etmelisin. Örneğin, bal ve hindistancevizi yağı gibi malzemeler sağlıklı olsa da fazla tüketildiğinde farkında olmadan fazladan kalori alabilirsin. Dengeli ve sürdürülebilir bir yol izlemek her zaman daha iyi sonuç verir. Kilo verme sürecinde yapabileceğin en güzel şeylerden biri, insülin direnci ve hormona özel bir beslenme planı oluşturmak.
Eğer bu süreçte desteğe ihtiyaç duyarsan bana KızlarSoruyor'da istediğin zaman yazabilirsin. Hep yanındayım! 🌸 😊