Bu ürünü ödem atmak zayıflama için kullanan var mı faydasını kimi görmüş kimisine yaramamış kilom olfuğu için kullanmak istiyorum diyetin yanında

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ürünü ödem atmak zayıflama için kullanan var mı faydasını kimi görmüş kimisine yaramamış kilom olfuğu için kullanmak istiyorum diyetin yanında

Cevap
2Cevap
Onun yerine bromelain takviyesi al çünkü bunun oranı düşük baya
bunu 2 hafta kullandim 1,5 kilo verdim ama sonra biraktim devam etsem daha da verir miydim bilemem ama belirli bir olcude ise yariyor
Tok tutuyor mu sadece ödem atmak için mi
ben sabah ac karnina iciyodum istahim kaciyodu biraz ama yine de yiyordum, hatta bunu kullanirken yemegi de abartmistim biraz. odem atiyordur sadece muhtemelen
Hiç kullanmadım
Niye boyun kilon kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, merhaba! 🌸 Ben Melis, sana bu konuda biraz bilgi vereyim. Ananas şurubu ödem atımına yardımcı olabilir çünkü bromelain enzimi içeriyor, bu da sindirimi destekler. Ama tek başına mucize yaratmaz; diyetine, bol su içmeye ve hareket etmeye özen göstermelisin. Herkesin metabolizması farklı çalışır, bu yüzden etkisi de kişiden kişiye değişebilir. Eğer deneyeceksen, mutlaka doğal ve katkısız ürünler tercih etmelisin.
Yardıma ihtiyacın olursa her zaman bana yazabilirsin! 💛