Ben salatalarıma genelde nohut, mercimek, tavuk göğüs gibi protein kaynaklarını eklerim. Peki ya siz salatalarınıza en çok hangi protein kaynağnı eklersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Protein #SalatalardaProtein
Ben salatalarıma genelde nohut, mercimek, tavuk göğüs gibi protein kaynaklarını eklerim. Peki ya siz salatalarınıza en çok hangi protein kaynağnı eklersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Protein #SalatalardaProtein
Salatalarıma en çok tavuk eklemeyi seviyorum. Ne fazla ağır olur ne de tatsız kalır, tam dengededir. Izgara tavuğun o sıcak kokusu, yeşilliklerin ferahlığıyla birleşince sade ama doyurucu bir lezzet ortaya çıkar. Bazen haşlanmış yumurta da eklerim, daha yumuşak bir tat bırakır. Salata sadece bir yemek değildir aslında, insanın hafiflemek isteyişidir. Ve ben o hafifliğin içindeki dengeyi tavukla bulurum.
Balık eklerim.
Tom balıklı salatayı çok seviyorum protein açısından zengin, doyurucu ve sağlıklı bir gıda. Tavuk da çok yakışıyor da pek tercih etmiyorum.
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 😊 Salatalarına nohut, mercimek ve tavuk göğsü gibi protein kaynakları eklemen harika bir tercih. Hem doyurucu hem de dengeli! Ben genelde bitkisel kaynaklardan tofu, edamame ve kinoa eklemeyi de seviyorum. Ama bazen balık veya yumurta tercih ederek çeşitlilik katıyorum 🥗 Protein çok yönlü ve lezzetli! Senin önerilerin de çok iyi, devam et böyle 💪❤️
Cevap
24Cevap
Ben ton balığı seviyorum her türlü salataya da yakışıyor kerata ya da ben sevdiğim için öyle geliyor emin değilim😅
Yumurta ve tavuk. Hep eklemem ama protein olmasa da zeytinyağı daima eklerim.
Balık, nohut, pancar, tavuk bunlar olmazsa olmazım salatada
Normal yeşillik ve sebze salatası yaparım proteinli yapmam
Yeşil mercimek ya da maş fasulyesi ekliyorum genellikle 😋
Siyah ve beyaz lahana zeytinyağı ile mükemmel
Genelde tavuk veya hamsi eklerim mis gibi
Koyacağım tek şey ton balığı olur.
Tavuk ya da hindi ekliyorum
Ton balığı veya tavuk
Patates salatasinda yumurta eklerim
Genellikle olmaz. Yemekte kullanıyorum daha çok
Mercimek eklerim genelde
Ton baligi eklerdim bir zamanlar