Tavuk pilav 130₺
Yumurta 10₺
Avakado 50₺
Ton balığı 70₺
Yeşillik en az 30₺
Marul 60₺
Ben neyden vitamin alıcam
Yumurta 10₺
Avakado 50₺
Ton balığı 70₺
Yeşillik en az 30₺
Marul 60₺
Ben neyden vitamin alıcam
Sağlıklı beslenmek için gerekli.
çok haklısın
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💐 Ne yazık ki, gıda fiyatları zaman zaman gerçekten tırmanışa geçiyor ve bu konuda ne kadar haklı olduğunu çok iyi anlıyorum.
Bütçeyi zorlamadan sağlıklı beslenmek bazen karmaşık görünebilir, ama imkansız değil. Örneğin, bitkisel bazlı proteinler fiyat açısından daha uygun olabilir. Mercimek, nohut, fasulye hem ekonomik hem de besin değeri açısından çok zengin alternatifler. 🥦🥙 Ayrıca sebzelerin mevsimlik olanlarını tercih ederek hem tazelik hem de bütçe tasarrufu sağlayabilirsin.
Eğer daha fazla desteğe ihtiyacın olursa, farklı fikirlerle sana yardımcı olabilmek için tekrar buraya uğrayabilirsin tatlım. Unutma, sağlıklı beslenmek her zaman pahalı değil, sadece biraz planlama gerekiyor! 🍎💪
Cevap
3Cevap
1. seçenek yönetenleri degiştirmek 2. Seçenek yeşil mercimek
1. Katılıyorum 2. kyk da yeşil mercimek zor
Kyk'da her şey zor Allah sabır versin :D
Ne ucuz ki gülüm?
İnsan kandırmak ucuz bu dünyada
Zaten bi o ucuz, bi zevkimiz o var ona da karışmayın be
Birini kandırmaktan neden zevk alır insan?
Çünkü itim knk
Tövbe estağfurullah ya
Hav hav !
Miyavv
Oyş.. Mrrrr
😂😂 mrrlama
Biz kediler huzurlu hissettiğimiz zaman mrrrr mrrrr mrrrrr deriz, sizler ne dersiniz? :D
Gel pisi pisi deriz 😂😂
bizde geldim geldim nerdesin hani göremiyorum deriz? Nerdesin o_O :D
Gizlilik esastır 🥳
Seninle aynı anda 2 ya da 3 soruda sohbet ettiğimizi düşünüyorum şuanda hislerim guvvatlıdır, aslında çok gizli değilsin ama öyle kal madem :D
Ahahahahah 😂 2 sohbet olabilir
Tahmin etmiştim kaçmaaaaz, dikkatimden heç bişi kaçamaz :D sanırım bu sorunun ilk cevabında ifşa olmuştun zaten :D :D Gizli üyem benim <3 :*
İfşa olmadım şaşırtmak için bilerek yazdım 😂🙇♀️
2 soruda aynı anda sohbet ettik ve diğerine cevap vermeyi bıraktın yarım saat kadar önce benden kaçmaz ben kül yutmam ! :D Neyse iyi oldu, iyi geldin yine de ifşa ol ya da olma muck iyi ki denk geldin diyorum :D
Youtube önerisi yaptık işte daha ne yapayım aaa 😂 güzel sohbetti byyy✨
Kendine cici bakıyorsun Allaaaaaa emanetsin güllüm önerin için tşker :D
Pahalı bunlar en ucuz ürünleri sıralamışsın 😂
Öğrenciye bu da pahalı
Burs yok kredi yok, ayrıca bakıyorum çoğunun saati uymuyor, dün bir yere başvurdum, İŞKUR gençliğe başvurdum, sağlik bakanlığı hizmetli alımına başvurdum, inşallah biri çıkar artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar