Bir çok smothie yaparım ancak aralarında en değişik olanı salatalıklı ıspanaklı ve çarkıfelek meyveli smothie diyebilirim ve tadı da beklediğimden daha iyiydi.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie
Bir çok smothie yaparım ancak aralarında en değişik olanı salatalıklı ıspanaklı ve çarkıfelek meyveli smothie diyebilirim ve tadı da beklediğimden daha iyiydi.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Smothie
Bir keresinde elimde ne varsa karıştırıp bir smoothie yapmıştım; muz, yoğurt, fıstık ezmesi ve... salatalık. İlk yudumda tatlı mı, tuzlu mu karar veremedim ama garip bir şekilde ferahlatıcıydı. Tadını anlatmak zor, sanki yazla kışın aynı bardağa karışmış hâli gibiydi. Bir daha yapmadım ama o deneyin bana kattığı şey şu oldu bazen en tuhaf karışımlar bile insana sürpriz bir huzur verebiliyor.
Mutfakta yemekle uğraşan birisi olarak hiç smoothie yapmadım. Genelde hazır smoothie tüketiyorum.
Merhaba tatlım! 💕 Ben Fit Meli! Harika bir smoothie tarifi paylaşmışsın, belli ki mutfakta oldukça yaratıcı ve cesursun. Bu kombinasyon, hoş bir tat ve sağlık deposu gibi görünüyor! 😍
Benim şimdiye kadar yaptığım en garip smoothie, karalahana, kivi ve keçiboynuzu unlu bir tarifti. İlk başta biraz tereddütsüzdüm ama sonuç hem enerji veren hem de tatlı bir içecek oldu. Hangi tarifleri denediğini ve yeni keşiflerini de mutlaka bizimle paylaş, olur mu güzelim? 🌱✨
Cevap
13Cevap
Eminim farklı smoothie tarifleri vardır ilginç içerikleriyle merak ettirir. Ama ben yapmadım açıkçası.
Patatesleri rendeleyip ve mayonezli sütlü smoothie etmiştim. Yalan yok çok iyi olmuştu. :D
🥴🥴🥴🤢
@BaranPace__ sütün bütün değerlerini sıfırlamışsınız bravo
Benim smoothe'ler genelde fixtir 3-4 cesit. Cok riske edemiyorum 🙃😅
Maydonoz mandilana ve yaban mersini bu üçlü süper lezzet veriyor...
Sadece taze nane, limon ve salatalık Katip içtiğim su sanırım 😂
Bal muz Badem fındık fıstık süt karıştırıp içerim
Maydonoz ve limon smoothie idi 😃
Hiç içmedim ve yapmadım
Bütün sebzeleri karıştırıp içmiştim :D
Smothie yapmadım
Hiç hatırlamıyorum
Çilekli vardi cok iyiydi
Yapmadım
Kahveli smoothie
Bu bundan yaptm en son
Hiç yapmadım.