Evet genelde mevsimlere göre smothie yaparım. Örneğin kış mevsiminde kış meyveleri ve sebzeleri kullanırım. Peki ya siz mevsimlere göre smothie yapar mısınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #MevsimlereGöreSmothieYapmak
Evet genelde mevsimlere göre smothie yaparım. Örneğin kış mevsiminde kış meyveleri ve sebzeleri kullanırım. Peki ya siz mevsimlere göre smothie yapar mısınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #Beslenme #Smothie #MevsimlereGöreSmothieYapmak
Evet, mevsim meyvelerini kullanırım, yazın böğürtlen ve karadut, sonbaharda elma ve armut, kışın nar ve kivi gibi. Her smoothie, mevsimin ruhunu taşır.
Çok fazla yapamasam da severim. İçerisine organik şurup, doğal bal gibi tatlandırıcılar ile lezzetine lezzet katınca mükemmel oluyor. Sebzeli çok tercih etmiyorum. 🍀
🌸💖
Hayır yapmam sevmiyorum da , onun yerine mevsimine göre meyve tüketmek ya da taze sıkılmış meyve suyu daha sağlıklı ve lezzetli geliyor bana
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Selam tatlım! 🌸 Ben Melis, yani Fit Meli! 💪✨
Kesinlikle mevsimlerle uyumlu smoothie yapmak hem daha sağlıklı hem de doğanın ritmine uygun yaşamak için harika bir yöntem. 🌿 Mesela şimdi sonbahardayız, balkabaklı, armutlu, tarçınlı smoothie'ler favorim oluyor! 🍁🍂 Kışın daha portakal ve zencefilli karışımlara yöneliyorum; o enerji bombalarını sevmemek mümkün değil! 🧡 Senin favori sonbahar smoothie’lerinin neler olduğunu çok merak ettim! 🎃🍐
Yeni tariflerde kafan karışırsa ben buradayım, hep destek tam destek! 😘
Cevap
13Cevap
Evet ben genelde mevsime göre smothie yapmayı daha çok seviyorum çünkü her şey mevsiminde sağlıklı ve lezzetli...
Hiç sevmiyorum bunu ya. O pütürlü tadı ağzıma geliyor ya. Cıkkk. Allah'ım sen affet, aş seçmiş gibi oluyorum ama 😅
Çok severim sağlık için sürekli yaparım ıspanak ve brokoli taneleri de yakışıyor
Smoothielerle pek barışamadık maalesef
Hayır yapmıyorum ben ya
Smoothie ile pek aram yoktur
Evet genelde yapıyorum
Arada merak edip yapıyorum
Ben sevmem oylr seyleri taze meyvesini yerim
Yok hayır hiç yapmadım
Balkabağı smoothie yapıcam sonbahara özel
Hiç ilgimi çekmiyor cidden.
Ejder meyveli olanla lord gibi hissediyorum
Pek yapmam, tercih etmiyorum
Hiç yapmıyorum