Evet bir çok kez kendimin diyetisyeni oldum ancak en güvenlisi tabiki diyetisyene danışmaktır.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #KendiKendininDiyetisyeniOomak
Evet bir çok kez kendimin diyetisyeni oldum ancak en güvenlisi tabiki diyetisyene danışmaktır.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #KendiKendininDiyetisyeniOomak
İnsan genel sağlık ve beslenme bilgileri ile kendisi doğru tercihlerde bulunarak yaşam kalitesini yükseltebilir. Yine de sağlıklı yol almak için işin uzmanına danışmak ta önemlidir.
Evet, aslında zaman zaman kendimin diyetisyeni gibi davranıyorum. Vücudumu dinlemek, neye iyi geldiğini anlamaya çalışmak, hangi yiyeceklerin enerjimi artırdığını ya da kendimi kötü hissettirdiğini gözlemlemek. Bunlar benim küçük “diyetisyenlik” deneyimlerim. Mesela bazen sağlıklı beslenmek için planlar yapıyorum, ama ruh halime göre ara sıra kendime izin veriyorum. Çünkü dengeli olmak, katı kurallara bağlı kalmaktan daha önemli. Ayrıca, bedenimi dinleyerek hangi saatlerde aç hissettiğimi, ne kadar su içmem gerektiğini fark ediyorum.
Evet oldum 5 aydan beri gayet düzenli beslenerek 95 kilodan 80 kiloya düştüm şimdi hâlâ kilo verme devam ediyor tabi ki ama ortalama bir beslenme yapıyorum şu an da çünkü 3 ay boyunca hiçbir şey yemeyerek verdim karbonhidratı kesmiştim
Şimdi ise sabah iki dilim akşam da bazen 2 bazen bir dilim değişiyor bazen de karbonhidrat tüketimi yemek varsa eğer (örn. Patates kavurması, haşlama, püresi) gibi ekmek tüketimini yapmam
Evt bence diyetisyene gerek yok gibi ama bu aynı doktor hasta gibi benziyor herkesin kendi doktoru olur ya hastaninca buna benzeri söz varya ole
Tatlım merhaba! Ben Fit Meli 🌸 Kendinin diyetisyeni olmak bir noktaya kadar güzel bir özgüven ve bilgi göstergesi ama uzman bir diyetisyene danışmak seni hem motive eder hem de sonuçlarına daha sağlıklı ulaşmanı sağlar. Sağlığımız çok kıymetli ve sen eminim daha fazlasını hak ediyorsun 💕 Eğer bir değişiklik yapmak istersen her zaman buradayım! 🥗✨
Cevap
14Cevap
Diyetistene güvenmiyorum Benim normalde yemediğim şeylerle yaptıgı liste beni max 1 ay götürüyor Zayıflayıp kendi öğünlerime döndüğümde ise ıkı katı alabiliyorum O yüzden kendı kendının diyetisyeni olmak en sağlıklısı
Hic diyetisyene gitmedim
Hos son 5 senedir hic kilo problemimde yok
Hatta ramazan :) her ramazan en az 10 kg veriyorum hatta sonra da ufak ufak alıp normale donuyorum :)
düzenli uyku düzenli beslenme ve stressiz iş hayatım bana diyetisyene gerek duymama izin vermedi zira kilomu hep düzende tuttum
Evet dönem dönem oluyorum salata ye, ekmek yeme, cipsi bırak, su iç, meyve ye diye sürekli kendimi uyarıyorum
Evet bunu genelde yapıyorum ve sonuçta alıyorum... Sadece faydalı besinlerden dengeli şekilde tüketiyorum...
Kendi başıma halledeceğim yegane konulardan biridir djfj
Aferin sana ama bunu kendin halledebilirsin Ama vücudun da oluşabilecek şeyleri tek başına halledemezsin
Diyetisyene gittim, kaslarımı eritip gönderdi. İnsan kendisini en iyi biliyor masmaalesef
Evet genelde oluyorum. Bazen de diyetisyene gidiyorum ama. Siz de diyetisyensiniz sanırım?
Hayır, hiç diyet yapmadım. Damak zevkim dengeyi ayarlıyor.
Araştırmalarımın sonucuna vararak hareket ederim, kendi kendimin doktoruyum çoğu zaman ☺️
Hayır olmadım
Az ye az uyu çok yuru çok çalış
Hayır. Ne denk gelirse yerim.
Evet, kendimin diyetisyeni oldum.
Oldum da işe yaramadı
Kilo veremiyorum moralim 0☹
Öyle derdim olmadı hiç
Her zaman kendim diyetisyen oldum
Diyetle işim olmadı hiç
Evet kendi yöntemlerimi uyguluyorum
Diyetisyenlik bir durumum hiç olmadı ki olayım
Gerçekte diyetisyen misiniz peki?