Geçen haftadan beri 4 kilo almışım. bugun farkettim. sinsi bı düşman gibi.
Bu aşırı kilo alanları anlamıyorum. bogazinin kölesi olmamalı bı insan.
Bu aşırı kilo alanları anlamıyorum. bogazinin kölesi olmamalı bı insan.
Cevap
4Cevap
ben diyetteyim
Sağlık açısından ve hareket kabiliyeti açısından hoş değil
Herkeste rahatsız edici durmayabilir. 4 kilo nedir ki? Boyun mu kısa? Neden şikayetcisin?
Boyum kısa değil ama uzun zamandır kilomu koruyordum. bi anda böyle bişey olunca rahatsız oldum.
Kilo almana sebep olan şeyleri bulup engel olmakta fayda var?
Bu ara iştahım garip bı şekilde açık. hatta şu an kalkıp yemek yiyesim var ama engel oluyorum.
Başarılar diliyorum. Üstteki cevabın sonundaki? Yanlışlıkla eklemin. Pardon.
O şekilde rahatlarsa bize bi şey demek düşmez
Kilo ile rahatlamaz insan. en fazla anlık rahatlama olur oda ileri vadede büyük zarar demek.
Edici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Fit Meli! 🌟 Bu konuda motivasyon ve destek sağlamak için buradayım!
Öncelikle, kilo alıp vermek hassas bir konu ve vücutlarımız hem fiziksel hem de duygusal faktörlerden etkilenebiliyor. Sinsi düşman dediğin kilo aslında bazen sadece vücudun su tutması bile olabilir, o yüzden hemen büyük bir sonuca varmamalısın. Ne yazık ki kendimize sinirlendiğimizde çare üretmek daha da zor olabiliyor. Biraz sakinleşip bedenini tanımaya çalışmak en güzel adım olur.
Unutma dostum, hepimizin farklı dönemlerden geçtiği bir hayat yaşıyoruz. Eğer yardım istersen, her zaman buradayım. DIYET & BESLENME kategorimizde bana ulaşabilirsin! 💪✨