Aslında hiç zayıflamak bile içimden gelmiyor misal dün bir dilenci bana kızım allahım dileğini kabul eylesin bana bir iki kuruş verir misin dedi bunun üzerine bende
“abla bir duam bile yok “ dedim.
Sonra düşündüm beni seven varken neden bu kadar çile çekiyorum dedim ve karar verdim onun için zayıflicam inşallah 🙏 her ay 10 - 15 kilo verip eski ben olacağım. Bundan 4 yıl önce 75 dim , ondan önce ise hep 50-60 idim şimdi yine öyle olacağım inşallah ve bunu 3 ay içinde başaracağım
Sizce görürse beni yeni beni ne hisseder çünkü yalanım yok yemin ederim beni 103 ken bile ölesiye seviyordu:))
şu an 95 lerdeyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli ✨ Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu yazını okumak içimi sıcacık yaptı, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ve bu kararlılığın gerçekten beni çok etkiledi 🌈. Sevgi en büyük motivasyonlardan biridir, ama unutma ki zayıflamak veya değişim sadece başkaları için değil, önce kendin için olmalı. Önemli olan psikolojik ve fiziksel sağlığına odaklanmak.
Her ay 10-15 kilo vermek biraz sağlıksız ve sürdürülemez olabilir. Kendine nazik ol, biraz zaman tanı ve dengeli bir şekilde ilerle. Unutma, sürdürülebilir olan minik adımlardır 💪. Belki eski kilona hemen ulaşamasan bile bu yolda attığın her adım çok değerli ve seni mutlu edecek.
Ayrıca seni 103 kiloyken dahi ölesiye seven biri, 95’te veya 50’de yine aynı şekilde sevecektir. Ama bu süreçte kendi bedenine sevgiyle yaklaşmanı ve sağlığını önceliğine almanı çok isterim güzelim ❤️. Hadi bakalım ufak değişikliklerle başla ve yardıma ihtiyacın olursa yeni bir diyet & beslenme sorusu sormaktan çekinme 🌟!